Dagens middag :)

Sallad:
Ruccola
Gurka
Fetaost
Kall pasta
Solroskärnor

Och lite balsamvinäger ovanpå

Lax:
Babyspenat i botten,
Laxfiléer, salta å peppra lite
ICAs crème fraîche franska örter

In i ugnen på 225 grader i 20 min - voila! :)

Salladen kan bytas ut mot potatis, och crème fraîchen brukar jag normalt använda skånemejeriers gourmet kantarell & cognac :)



Kommentarer
Maria

Kan även rekommendera babyspenat i botten, laxfilé, salt, citronpeppar, rikligt med riven parmesanoat och så på med grädde! Mums!!!

2012-06-20 @ 19:54:37
Anonym

Sv: Det lät också supergott Maria! Det måste jag absolut testa!! :))

2012-06-20 @ 20:24:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0