Dag 5

Dag fem är snart över också, idag har det känts lite lättare om än jag varit på ett jävla humör.
Fast det där humöret får jag skylla på nåt annat faktiskt... T ex för lite sömn, och en stressig dag!

Ikväll har jag varit hemma hos mammsen på middag! Jag & bröderna... Hon fyller 50 på söndag, men då är ju hon och Ingvar i Turkiet. (Lyllos!)

Skönt att vara hemma igen... Så trött och mår inte riktigt bra. Får bli en tidig kväll. Hoppas må bättre imorgon i alla fall.
P.S. Känns jätteroligt att jag har så många fina underbara människor runtomkring som stöttar mig i sluta-röka-grejen! Jag kommer fixa det denna gången... Jag vet det!

xoxo

[Rökfri 4 dagar]

Humöret skiftar verkligen! Från glad till ledsen, om än man kanske inte storbölar.

Ikväll var jag astrött, men det kröp så jäkla mycket i kroppen på mig så jag var tvungen att bege mig ut. Blev en löprunda på typ 5,3 km. Bra ju... Gjorde man ju nåt vettigt i alla fall.

Undrar om det kommer kännas lite lättare om en veckas tid, eller dessa humörskiftningarna kommer hålla i sig? Pratade med Bella om det innan. Det är seperationsångest, detta. Tänk ändå... Den där räliga ciggaretten har varit ens "bästa vän" i rätt många år. Klart man måste sakna den litegrann då... Vi har fått lite konstiga "biverkningar" av det här båda två, haha. Men men... Det blir alldeles säkert skitbra!!

Imorgon är det i alla fall FREDAG!!! SKÖÖÖÖÖNT!!!! :-D

Lite upp och ner?

Uuuöääähhh!! Snacka om humörsvängningar! Den ena sekunden har man skrattat idag, den andra har man varit nära till tårarna! Slutade redan kl 13 idag, kände mig inte vidare trevlig alls, så när jag kom hem beslöt jag mig för att sova en timme istället. Då gör man ju ingen skada! ;-)

Vet inte vad det är med mig... Det är mycket nu? Rökning... Plugget... Jobb... Livet?

Det har i alla fall blivit löprunda för mig både igår och idag. Skitbra, nu är man kanske igång igen!!

Längtar efter helgen! LEDIG! ;-)

[Rökfri.tre.dagar]

Jag blir TOKIG!

Det kryper enormt jävla mycket i min kropp nu, jag är så rastlös så jag vet inte var jag ska ta vägen!!
Jag skulle vilja storgråta nu!! Jag saknar känslan!

Jag har käkat massa choklad idag! Nu har jag ångest över det också!!

Jag måste göra nåt... Jag höll på att plugga ju. Vad hände? Orkar inte mer idag. Tog bilen innan i em, bara för att få komma ut lite. Blev en sväng ner på Ica. Köpte kaffe, te och massa äpplen. Jag tror att det i alla fall är bättre att käka äpplen än att trycka i sig choklad! :-P 

Jag funderar på att ta bilen nu också!! Ska man göra det kanske?! Jag skulle kunna åka ut o köpa gardiner! Får man sovrummet tapetserat, så måste man ha nya gardiner också ju! 

Oh, det är helt sjukt! SAKNAD... och ännu mer SAKNAD!

Onödiga ciggaretter

När man inte får lov att röka, så inser man verkligen hur många onödiga ciggaretter man rökte innan?

* Bara för att man ska = Efter maten ciggaretterna, bäst att passa på nu för sen kan jag inte röka på ex 1h.
* Bara för att man är uttråkad = Vi tar en cigg nu, trots att det bara var fem minuter sen sist.
* Sällskapsrökningen = Eller ska vi kalla det kedjerökning? Här röker man allt från 2 ciggaretter och uppåt... mest beroende på väder faktiskt.
* Telefonrökningen = Ringa ett samtal? MÅSTE röka! Ringer telefonen? MÅSTE röka!
* När ett problem/ beskymmer dyker upp = Hjälper verkligen ciggaretten till att lösa det?

Usch... Hela förmiddagen har jag suttit och pluggat. Jag har faktiskt fått något gjort idag, och det känns skönt. Dock har jag ätit choklad, druckit kaffe, te... gått och glott i skåpen, för att jag inte kan röka.

Jag tror inte det handlar om nikotinet. Inte för min del i alla fall. För min del handlar allt om att bryta sin vana! Det funkar än så länge... men jag saknar det.

Första dagen.

Länge har jag tänkt på att jag måste sluta röka. Att jag verkligen, verkligen MÅSTE göra det. Så någongång förra veckan, bestämde jag mig för att söndag, igår, var sista dagen och då var det fri rökning som gällde. För idag, var det rökstopp from att jag vaknade imorse.

Jag har inte förbjudit mig själv från att ta en cigg om jag verkligen, verkligen känner att jag måste ha den. Men så länge det bara går, in i det längsta, ska jag verkligen försöka låta bli. Känner jag mig själv, så kommer jag inte att tillåta mig den jävla ciggen ändå! Det är kanske bra i och för sig... Det värsta som finns är ju att göra sig själv besviken. :)

Det har gått ganska bra idag. Jag har tänkt på den där ciggen hela dagen dock. Morgonciggen saknade jag inte faktiskt. Den ciggen jag saknat mest är den man tar när man kommer hem från jobb, efter att kaffet är klart.

Humöret har väl varit lite sisådär, men tror inte att det haft med ciggen att göra. Jag har bara haft fullt upp hela dagen på jobb, och knappt hunnit andas, och sånt gör mig irriterad. :-) PLUS att jag varit trött.

Skönt att sluta i eftermiddags i alla fall... Kom hem till ett nytapetserat sovrum! Så himla fint!!! :-)) Blev supernöjd över resultatet! Nu ska det bara göras i ordning... :))

xoxo

Tröttman.

Inatt lyckades jag med att somna redan vid 00.30 istället för 02.00! Hurra... Sov ganska bra, vaknade bara till en gång inatt. Jag längtar så efter min lediga dag, så jag kan få sova ut ordentligt. Sömnbristen börjar göra på sig nu... Känner mig inte på det bästa humöret kan jag säga. Skulle kunna sitta rakt upp och stortjuta känns det som. Där ser man hur viktigt det är med att få sova flera timmar per natt...

Är hemma på lite timmar nu. Hann med en timmes kaffe och flabbande hos Celle efter jobbet i fm... Hade tänkt lägga mig ett tag på soffan... Få en timmes vila i alla fall. Man ska vara glad för det lilla?

Firat Mamma ikväll...

Trevlig kväll i Landskrona!

Ikväll har jag, Tobbe & Sara, Robban, Ingvar, Carina & Elin, farmor & farfar överraskat mamma! :-)

Nästa lördag fyller hon 50, men då är hon i Turkiet för att slippa fira sin födelsedag. Så istället lurade vi henne till Landskrona ikväll! ;-) Så överraskad hon blev när hon klev in på restaurang Basilika och såg alla oss där! "Men, jag & Carina skulle ju på bio??!" Trodde hon ja!
Supergod mat hade dom! Thai mat... Slog till och med till med efterätt idag, trots jag var proppmätt. Orkade i och för sig bara en halv... :-P
Skönt var det i alla fall att komma hem, och hoppa i duschen. Trött som tusan är jag, så jag gissar att jag snart ska krypa ner. Hoppas bara att jag somnar inatt... Händer var och varannan natt att jag inte lyckas somna före kl 2. Irriterande... Men jag vet varför... Har rent för mkt tankar i huvudet för tillfället. Saker som hänger över mig... Saker jag oroar mig över... Men men. Allt löser sig?! På ett eller annat vis ju.

Nä, sov gott!

PUUUUH!

Vilken dag!! Men, vem har tid att ta det lugnt!? Kom nyss ut från duschen, bara till att göra sig i ordning och komma iväg igen!!

Jag ser verkligen fram emot tisdag. (LEDIG!!!)

Underbar vecka med massa små tillfällen...
Du är fantastisk. ♥

Världens BÄSTA!

Jag är lyckligt förunnad med några helt fantastiska och underbara vänner!
Jag har insett det, att jag verkligen har tur som stött på alla dessa!
Jenny, Ann, Celle, Bella <3
Jag kan inte säga att jag är närmre vän med den ena än den andre,
för alla dessa är mina absolut bästa vänner.
Man delar inte samma saker med alla, men man delar nåt särskilt med var och en.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan någon av dessa!
Jag älskar er allihop! <3

Min nya, lilla pärla ♥

Jag gick å köpte bil idag visst!! ;-)
Min nya pärla som jag hämtar hem på fredag!! :-D

♥ ﻉ√٥ﺎ

Kärlek är när verkligheten
är bättre än drömmarna

Den finaste!

Söndag kväll igen...

Sitter & kollar på Idol nu, lite varmt te & goa knäckebröd till det! :-)

Duschen var guld värd, sånt ruggigt väder idag. Idag har det verkligen varit HÖST! Suck...

Idag har jag & Ingvar, mammas särbo, varit nere i Svedala och Skurup och kollat på lite bilar. Jobbigt, säger jag bara. Jag har låst mig på en bil, och det är svårt att få upp nåt intresse för nåt annat då... Vi får se! Ska kolla runt lite... Mårtenssons i Hörby har ju stort billager, så det får nog bli en tur upp dit också. :-)

Väl hemma, så blev det en snabb kopp kaffe och ringa ett samtal. Sen körde jag hem till Bella & Kenny för lite mer kaffe och snackande. :-) Skulle egentligen ha träffat Bella redan i fredags, men bra att vi fick till det idag i alla fall! Bella visade mig ett kort från i julas. Mmm, minnen det... Fast, det var då, och nu är nu! Och det är jag glad för idag!:-)

Nä, nu får jag fortsätta titta på Idol, och sen ringa Jenny... Tidigt i säng idag. Jobb imorgon!

NATTI

Instagram

Gillar denna appen på iPhone.
Jag har en mängd fotoappar, men denna är riktigt bra! :-)
Det är kul att leka med foton! :)

Orginalbilden

Den första "lekbilden" är nog min favorit.

En bra lördag kväll

Nyss hemkommen från kalas på Östra Långgatan.
Det har varit en mycket trevlig kväll med massa gott & trevligt folk! :-)
Nu vet jag inte om jag ska sätta på en film kanske, och byta om till myskläder istället.
Behöver lite avkoppling nu känner jag. Trött som en gnu är man.
Undrar om det har att göra med att man vaknade redan 6:45 imorse? [suck]


Puss&Kram!

...

Det är sorgligt med människor som inte kan glädjas åt andra människor.
Jag undrar vad det beror på.

Bästa Fredagen!

Haft en helt underbar fredag! En skön sovmorgon (trots att jag vaknade flertalet ggr av både sms och telesamtal!!), och några mysiga timmar med den absolut finaste jag vet! :)

Dessutom har jag hunnit träffa Jenny en snabbis, och ikväll har jag & Celle haft lite kvalitetstid med matlagning, Idol och massa te & flabbande! :)
Nu tänkte jag krypa ner i sängen, för imorgon blir det upp, köra en sväng till Lödde, förhoppningsvis hinna med en löprunda och på kvällen är det kalas hemma hos Brorsan & Sara.

xoxo

Goaste killen!

Efter jobbet idag så blev det ett impulsbesök hos mina godingar i Eslöv.! :-)
Det blev en god eftermiddagsfika med cappucino & frallebullar. :-)
Passade på att ta för mig av Nathaniels alla mysiga kramar!! Min lille favoritkille! <3
Min underbara vän Ann har verkligen lyckats bra med honom, en sån fin och väluppfostrad liten kille...
Bästa mamman jag vet!

Onsdag...

* Jobbat 7-15.30
* Snabbt kaffe hos Jenny tillsammans med Sara
* Handlat
* Fixat middag: Fetaost- och rödlöksbiffar med creme fraiche, broccoli
* Dammsugat över

En hel del har man ju hunnit med faktiskt! Antar jag hade lite oanad energi! ;-)

Ska sätta mig och besvara en uppgift till inom etiken nu. Och sen tänker jag hålla kväll minsann. :-)

Ska bli riktigt skönt att vara ledig fre, lör och sön denna helgen!! :o)

Härlig eftermiddag!

Eftersom jag varit hemma sjuk idag från jobb, så har jag suttit med huvudet i "Etik och Livsfrågor" boken. Jag har lyckats göra 2 hela uppgifter i alla fall - MYCKET skrivande!! Jag började med den tredje uppgiften sen, men den är väldigt stor och "komplicerad" och jag körde väl mer eller mindre fast skulle man kunna säga.

Mitt i pluggandet så fick jag ett sms från Ann i alla fall, som undrade om hon och Nathaniel fick komma på fikabesök! Givetvis! Lite sällskap uppskattas alltid, och så fick jag en paus ifrån boken också.

Ann hade med sig hembakta bullar till kaffet. Supergoda! Tack underbaringar för att ni kom på besök i eftermiddag!! <3 Älskar ER!

Finaste lille Nathaniel!
Alltid lika glad å bra på att dela ut pussar & kramar den lille godingen!

Bästismys ♥

Ikväll blir det bästismys med Jenny! ♥
Vi ska givetvis kolla på Idol klockan 20 :-)
Det går INTE att missa!
Blir en film ikväll, Bridesmaides. Chickflick! :-P
Och lite te & flabbande på det!
En underbar kväll - som alltid med dig. ♥

Aj löv Runkeeper!

Följ mig på: http://runkeeper.com/user/flowa83
Om ni vill... Annars får ni ju strunta i det. ;-)

Aj!

Fan också! Drämde väl i en tå i soffbenet igår, ont som fan gjorde det.... och idag kan jag inte gå på foten för det gör sjuhelvetes ont!

Ledig idag, sjukdag imorgon. Är det inte bättre tills imorgon så har man ett telefonsamtal att göra. Blääh.

Håller på med lite pluggande idag... Synd att säga att man kommit nånstans. Men det är det, bara man börjar så går det nog smidigt. Första deluppgiften känner jag igen att jag läst om i boken. "Bara att börja" som sagt!

Ha en fin dag...

Oväntat besök x2

Fick oväntat besök av mamma tidigare idag som kom cyklande hit, och nu ikväll kom Jenny förbi nån timme på massa te & flabbande! Skoj! :-) Själv så är jag så trött så jag knappt vet var jag ska bli av...

Fick lite huvudbry nu ikväll. Jätteskoj, verkligen. Men men, det var väl väntat kanske... Nääe, man skulle kanske gå å bli miljonär? ;-)
Dags att krypa ner i sängen nu, så man kommer upp imorgon för diverse grejer jag har att göra. Får väl se om det blir som tänkt... :-)
Godnatt!

Dagens powerwalk 11/9

Ibland får man vara egoist! ;-)

Jag har hittat en bra app på min telefon (Den heter Instagram),
som jag till och med glömt bort att jag hade!
Jag som gillar att ta foto, och sitta och fixa till dom lite. :-)
Nya foton som ser gamla ut älskar jag!

Planer för denna lördag...

Imorse vaknade jag redan vid 8 tiden, men kände att det var ALLDELES för tidigt. Som tur var kunde jag somna om igen, så jag vaknade sen vid 10.15. Skönt! En dusch nu, sen är man nog fit for fight igen! :-)

Jag ska ju jobba hela lördagkvällen... JÄTTEKUL, verkligen. Men innan jobb ska jag bort till Jenny & Micke. Dricka lite kaffe med Jenny & snacka lite skit, och sen byta bil. Micke ska fixa min bil, dags att serva den igen och sen är det lite annat smått som måste åtgärdas. Sånt som kommer nångongång... Annars är det en bra bil jag hittade för några år sedan, aldrig varit några fel på den. :-)

Nä, dags att ta sig för nåt! Dusch eller frukost först?
Ha en skön kväll.

Äntligen fredag, och jag är trött!

Idag är jag sjukt sliten, efter att det blev för lite timmars sömn inatt. Tur man kan ta igen det inatt! :) Jag ska ju jobba nu i helgen, men imorgon jobbar jag kväll så det ska bli grymt skönt att få en sovmorgon!

Idag blev det lite fika o kaffe hemma hos Jenny efter jobb. Sen fixade jag till hennes hår efter det, så hon är fin när hon ska bort ikväll. :)

Såhär fin blev snäckan! :-)

När jag körde ifrån Jenny fick jag ett ryck. Tänkte att jag skulle ge min bil lite kärlek och omvårdnad, eftersom det är rätt snålt på den fronten. Så hon fick lite bensin, och sen blev det en tvätt på Preem. Jag vet inte i tusan om det blev sådär bra egentligen... Hon är nog mer krävande än så tyvärr. :-)

Om en timmes tid ska jag köra mot Eslöv. Ska hälsa på Ann & Nathaniel ikväll tänkte jag. Bara sitta å slappa, dricka lite te och flabba skit. Härligt!

Ha en skön fredag kväll!

Tröttast

Inatt sov jag sjukt dåligt. Vaknade flertalet ggr, antagligen pga att det regnade som fan och var storm utanför fönstret. Och det gör klart på sig...

Så ja, jag har varit trött & sliten idag, men dagen har gått ändå. Först jobb, sen någon timmes utbildning på det. Hem - storstädning, laga mat, fördriva några timmar i tele då det kändes som telefonsamtalen avlöste varandra bara. Hoppade in i duschen, och då helt plötsligt ringde det på dörren! Ut igen, och där står Jenny och ville ha te! ;)

Nu känner jag att det nog börjar bli dags för sängen. Ledig imorgon, men har så klart saker planerat!

Sov gott!


P.S. Ingen som ville ge sig till känna, nej. Hmm. Väldigt märkligt... Då undrar man vem det är som läser EGENTLIGEN... och varför man läser?!

Nu är jag lite nyfiken!

Okej, nu är det dags att erkänna. Vilka är ni läsare? :-) Jag vet ju på ett ungefär hur många som tittar in var dag, men det är oftast en och samma som kommenterar. Så, tell me tell me!! :-D

Pluggande

Fick ett mail igår från vårdläraren att hon startat min första kurs med omvårdnadsstudierna. Jag hade ändå tänkt att öppna boken igår, men nu var jag tvungen. Så igår satt jag en timme o läste, och ikväll blev det 2,5h. Mmm... Det ska nog funka detta. Jag ska bara ta mig igenom boken, "Etik o Livsfrågor" innan det är dags att ge sig på frågorna. I slutet blir det ett sk "muntligt förhör".

Idag har jag jobbat, och när jag kom hem tog jag en powernap på soffan. Blivit för lite sömn dom sista dagarna känner jag. :) Hann med Furulundsrundan också innan det blev mat & pluggande.

Nu är det Idol & tedrickande som gäller!! ♥ :)

Myskväll

Haft en mysig Idol kväll med Jenny & en sovande Micke :)
Massa gott te framför tv'n, och efter Idol ännu mer te & massa flabbande.

Underbara vän.

Det var denna helgen det, då...

Då var det söndag förmiddag. Idag fick jag i alla fall sova ända tills kl 10! Vaknade en gång vid 8 tiden, men tvingade mig själv att somna om... Det räcker med att man var uppe så tidigt igår! :-)

I fredags var jag hemma hos Sofi i Bunkeflo. Jag, Jenny & Sofi hade en riktigt trevlig tjejkväll! :-) Så trevlig att vi bestämde att vi snart måste ha det igen!! :-) Sofi bjöd på en jättegod kycklinggryta, och till det blev det lite vin. Under kvällen hann vi med att blondera Sofis utväxt, en del kaffe, baka en rabarberpaj... Vi fixade till lite goda tacochips som vi sen hade som snacks till filmen. "The Adjustment Bureau" - bra film!

Vi kom inte i säng förrän vid 3 tiden på natten, och då somnade vi nog allihop med en gång. Tyvärr vaknade vi alla ca kl 8 på morgonen igen, för att det var alldeles för ljust i rummet av solen.

Tack Sofi för kvällen!! :-)
Igår när jag körde hem från Bunkeflo, blev det ett snabbt stopp på Ikea. Skulle ha lite smått, som förvaringlådor etc. När jag väl kom hem fick jag gjort massor. Lite förvånad över mig själv faktiskt... ;-) Rensade ut från både byrå och garderober, allt från kläder till annat "lump" man bara slänger ner i en låda för att man vill bli av med det. Och sen städade jag hela lägenheten på det! BRA!

En powerwalk blev det sen på eftermiddagen, tydligen slog jag mitt personliga rekord. Mmm, inte förvånad... Kände mig jagad / "stressad" och då öser man väl på...

På kvällen blev det mys på Dalgårdsvägen. Jag & Jenny kollade film, käkade lite choklad och bara tog det lugnt. Skönt med en sån kväll. Sen blev det att vi tog ett provåk med hennes nya bil... Längesen man körde automatare.

Idag är det söndag, och än så länge inget direkt planerat. Jag ska träffa Cellebus om nån timme i alla fall. Blir en skön söndagspromenad. :-) Härligt, och sen har vi en hel del att prata om nu känner jag!! ;-)

Ha en bra dag!!

Dagens motion

Härligt med powerwalk i strålande sol!

ZzzZzzzz....

Jobbat - powrwalkat - tvättat - duschat - haft Jenny på middag ---> Puuuh! Nu är jag TRÖTT!

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0