Tvättat fyra maskiner tvätt idag... Varit nere på Frizé & klippt mig... Hann med en skön powerwalk, dusch & ikväll blev det mys på Högalid med mina fina töser! Älskar er! ❤

Sara hade fixat klart kaffet tills jag å Celle kom. Sen blev det frukt, glass å bär & givetvis en film! Är det filmkväll så är det! Och som vi har skrattat ikväll :)

Imorgon jobbar jag kväll... Kommer jag upp i tid blir det träning. Är jag trött... Så blir det någon annan träning :) Ska i alla fall krypa ner under ett varmt och gott täcke nu!

Ledig dag ❤

Inte på humör idag heller. Men ska ju träffa mina två underbaringar ikväll, så då rättar det väl till sig lite. :)

Skön sovmorgon... God frukost framför tv'n. Ligger här å filosoferar nu :)

Idag ska jag tvätta... Missade ju min tvättid sist. Störigt! Och kl 13 ska jag till frissan! Äntligen! :) Nu ska fågelboet ansas ;) haha

Träningsvärk sen kettlebell igår. Love it!

Nä, ha en bra dag för det ska jag skaffa mig! :)

Dålig dag...

Träning 18 feb - 24 feb

Måndag:
* 10 min powerwalk på löpband (1,04 km)
* 65 min styrketräning
 
Tisdag:
* 18 min crosstrainer (5,86 km)
* 60 min BodyBalance
 
Onsdag:
* 60 min Kettlebell
 
Torsdag:
* 45 min crosstraining (11,8 km)
* 5 min Situps
* ca 5 min Tabata - Plankan
 
Fredag:
* 45 min spinning
 
Lördag:
* 10 min crosstrainer (3,14 km)
* 60 min styrketräning
 
Söndag:
* VILA
 
Total träningstid: 378 min

Redan söndag!?!

Varför går en helg så fort för?! En arbetsvecka segar ju sig fram i snigelfart?! Märkligt!

I fredags mös jag & Sara på spinningcykeln! Skönt att svettas lite :) Efter träningen körde jag hem å duschade och sen väntade Sara å Lmk hemma hos Sara. Blev senare än jag tänkt, men vi hade alldeles för många intressanta samtalsämnen just där på slutet liksom ;) Tack tjejer för kvällen!

Igår tog jag mig en sovmorgon :) Gröt till frukost, bra start! Blev ett styrkepass på gymmet sen. Tunga squats, rodd, svingar etc etc... Känns minsann i kroppen idag! :)
Igår kväll var jag, mamma, Ingvar och hans dotter Linda inne på Malmö Arena och kollade på deltävling 4 i Mellofestivalen! :) Många bra låtar igår, tror det måste varit det bästa startfältet. Mina två favoriter gick i alla fall direkt till final :) Kul upplevelse att vara där! Och som jag skrattade åt Army of Lovers... Eller ja, åt Jean-Pierres utstyrsel! ;)

Idag har jag tvätt-och städdag! Men ska ner till Celle faktiskt en stund på kaffe-kaka-fika! :)


Hmm

Det finns en enda anledning till att jag lägger upp den här bilden.

Vad tror du gör mig mest rädd med den? Att jag har hållt upp i 16 dagar eller att jag sparat kroppen från 241 cigaretter?

Söndag!

Då var jobbhelgen över.

Jobbade i fredags kväll, och igår till 15,30.

Hade bokat lördagsmys med Sara J, och sötnöten kom vid 20 med Ahlgrens bilar, 2 liter ischoklad glass och "Dirty Dancing". ❤ Det blev massa snack, hade en del att ta igen & uppdatera oss om då vi inte setts på typ två veckor. På tok för länge! Men det blev en galet trevlig kväll i alla fall haha! Snart bor vi grannar, & det ser vi fram emot! ;)

Idag hade jag en kort dag på jobb, och har sen tvättat, rensat undan, renbäddat & lagt ut lite annonser! :) Blev lite för få timmars sömn inatt, men tar igen det denna natten.

Nä, fruktsallad & film ikväll ❤ Lovely!

Bara resten av livet kvar!

Ikväll...

Har jag varit nere hos mamma! :) Några koppar kaffe, och goda skorpor med smör (Farligt gott, är helt insnöad på det)! :)

Pratade om massor & tittade givetvis på Greys oxå! :)

Ibland är det bra att ha mamma "runt hörnet". Efter flytten får jag väl vänja mig vid att inte ha det längre. :) Fast jag ska säga det, att trots att vi bor sånära idag så ses vi inte särskilt ofta ändå.

Bra kväll med bästaste mamma som sällskap! ❤




Vissa dagar känns det som man bara äter...

Lotta hade med sig goda cupcakes till mötet på jobb idag. Var ju tvungen att smaka en åtminstone ;)

Ikväll blev det potatis&purjolökssoppa med en ostsmörgås till kvällsmat! Supergott!


Tisdag!

Älskar denna smaken på Läkerol! ❤

Tryckt i mig en hel ask nu - det är som GODIS ju! :)

Lång dag på jobb, handlade & hem, snackade med Celle,fixade maten. Nu blir det duschen och tidigt i säng. En tidig morgon till, sen har jag två sovmorgnar varav en ledig dag! :)

Har tänkt lite på inredning & färger i nya lägenheten btw! ;) Som jag lääängtar!


Trött!

Blir strax sängen!

Varit trött halva dan. Tar på krafterna att jobba när man inte mår helt hundra heller. Ok för snuva och hosta, men kan ju säga att det är galet jobbigt att jobba med lock för båda öronen. Hör knappt vad folk säger, då deras röster hörs så långt bort.

Fixade i alla fall i ordning en riktigt god middag idag. Stekt fläskytterfile, potatis-morötter-svamp-lök i ugnen & så lite onyttig bearnaisesås till det! Sjukt gott! Middag tills imorgon oxå... Gut!

Saknar!!!!



Ännu en helg över.

Ja, mår man dåligt så gör man men en hel helg "till ingen nytta"!? Tvångsvilat mig i form typ.

Förkylningen har blivit "bättre". Snyter mig inte varannan minut mer & rethostan börjar komma. Jag har fortfarande lock för örat dock! Obehagligt. Så tänkte försöka ge mig på att jobba imorgon! Träningen får jag tyvärr nog avvakta lite till med :(

Nu ska jag börja med maten. Ikväll blir det lax, keso & grönsaker! Gott! :)

Influensan?

Fortfarande kass idag. Riktigt tråkigt. Blir lätt rastlös när jag bara ligger här!

Körde ner till mamma på kaffe innan, hon ligger oxå hemma och är sjuk så tänkte att då kunde vi snörvla ihop ett tag i alla fall. Skönt att komma ut lite, men kände hur trött jag var i kroppen.

Hatar att vara sjuk, det var ett år sen sist. Hade nåt influensa liknande då oxå. Får hoppas det ger med sig snart... Tråkigt att röra sig mellan kök och soffa. Det enda man gör är att se på tv & äta för tusan! ;(

Äsch. Ska sluta beklaga mig nu... :)

Kul fredag.... Inte.... Särskilt....

Har gått mellan soffan & köket idag ungefär....

Vaknade bombförkyld! Skit i halsen, snorig & lock för örat. Men ingen feber i alla fall! :) Hoppas jag vilat mig lite i form idag...


Vilken natt!

Inatt kan jag inte fått mycket sömn! Tycker inte jag gjort nåt annat än att vakna hela tiden. Jag har svettats, behövt snyta mig eller vaknat av tandvärk! Dessa tre sakerna höll mig vaken inatt... Sjukt!

Sov i alla fall till 9,45 idag. Blev bullefrulle framför tv'n & kaffe! Ja, med tanke på att jag inte har nåt köksbord så MÅSTE jag sitta framför tv'n ;)

Har varit ca 1,5 timme på gymmet oxå. 10 min uppvärmning, 65 min styrka idag. Ökade idag fanimej! :)

Nu blir det duschen, fixa lite mat & sen är det dags för mig att åka och jobba. Ha det gott!


P.S. Ikväll kl 22 håller jag HELG!! :)


Tisdagsmys ❤

Igår kväll hade jag fint besök av Sara & Celle. :)

Vi tittade på "Magic Mike" och dreglade lite. ;) Goda fruktslices & kaffe.

Mina tjejer, ni är underbara! ❤ Och jag älskar att umgås med er & jag älskar er!


Idag vaknade jag av att förkylningen var ett faktum! Snyter mig åtskilliga ggr & är helt täppt i vänster näsborre. Men vad är en bal på slottet? :)

Ikväll är det jobb som gäller. 16,30-22... Helt okej! :)


Förkylning på G :(

Skit & mög!

Ska köpa näsdroppar meddetsamma! Hoppas att det går att stoppa..:(

Dags att gå upp nu i varje fall... Trött får jag vara en annan gång! ;)

Måndag, ljuva måndag...

Lång dag, och humöret var sisådär. Känt mig lite "huggig" idag faktiskt ;)

Men en timmes funktionell träning ikväll gjorde susen! Vips så var jag full av bra energi igen! :) Tufft pass ikväll, jag körde på & svettdropparna lackade! Fick cred för min teknik, alltid kul att höra :)

Åh, idag fick jag hämtat ut mitt paket från Gymgrossisten! Protein, bars och mina svart/rosa träningshandskar! ❤ En present till mig själv sådär på en måndag. Fuuuuunkar! :)

Hoppas humöret är bättre imorgon... Tänkte försöka ge mig på att sova inatt, låter som en bra idé va? ;)

Veckans träning

Måndag:
* 10 min Crosstrainer
* 65 min styrketräning

Tisdag:
* 45 min Powerwalk

Onsdag:
* 60 min kettlebell (veckans bästa!)

Torsdag:
* Vila

Fredag:
* 45 min spinning

Lördag:
* Vila

Söndag:
* 10 min Crosstrainer
* 80 min styrka inkl 30 min cirkelträning (puls & styrka)


Total träningstid: 315 min



Lösen?

Funderar på att sätta lösen på min blogg, men har inte bestämt mig. Det är tråkigt att blogga när man sällan får kommentarer, ändå har jag mina fasta besökare. Kanske inte får fler kommentarer med ett lösenord heller, men jag vet iaf vem som läser bloggen då. :)

Vi får väl se....

Mys-lördag

Mysfika i Eslöv hemma hos Ann & Nathe! Twix cheesecake som Ann hade bakat, riktigt god var den! :) Några mysiga timmar där blev det :) Och Nathe är den goaste ungen i världen! ❤

Sen hängde jag med mamma hem igår. Middag med familjen, & sen Mellotittande och film! :) Somnade dock mitt i filmen, tur jag sett den förr ;)

Tack Ann för igår! Och tack mamma för en god middag! ❤


TGIF!! ❤ ;)

Jäkla tur att jag vaknade av att jag var sjukt kissnödig imorse, annars vet i katten om jag lyckats ta mig upp imorse. :) Gillar inte att ha morgontur efter en jobbkväll. Seg är man ändå som det är när klockan ringer var morgon, och bättre blir det i alla fall inte av att jobba kväll dagen innan! :)

Efter jobb stack jag hem! Tvätt & städ på schemat :) Vid 17 blev det gymmet och spinning med Sara J! Tufft pass, massa backar & tabata intervaller! :)

Sen hem för att sälja mitt köksbord ikväll :) Då var man av med det! Ser lite tomt ut i köket nu, men får leva med det tills jag ska flytta! :) Ny lägenhet innebär lite nya möbler, och det var dags för ett nytt köksbord! ;)

Kvällen har spenderats hemma hos Sara & Jimmy :) Myskväll deluxe då Jimmy var iväg ikväll. Kaffe, frukt, choklad, snack & Johan Glans! Konstigt att man fortfarande skrattar åt skämten man hört tiotalet ggr! Men han är grymt bra!! ;) Tack för en superkväll! ❤

Ledig helg!! Nice ;) Imorgon em ska jag och mamma till Eslöv & hälsa på Ann & Nathaniel :)) Har lite annat att pyssla med denna helgen oxå! :) Blir bra!

Sov gott!


Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0