... Och ibland gör det bara ont.

Önskar man kunde glömma allt, och glömma dig...


Vad var det för mening med det, när det ändå slutade sådär
.

Festival & spöregn - ingen bra kombo.

Det blev en impulsiv tur till Helsingborg ikväll!
Jag, Jenny & Micke trotsade vädergudarna och hoppades på det bästa!
Det är ju trots allt bara festival en gång om året.
Tyvärr regnade det större delen av dom timmarna vi var där uppe.
Gick förbi en kille som sa att livet kändes lite roligare genast när det slutade regna!
Kan inte mer än hålla med... Efter regn kommer solsken!
Hamnade på en uteservering till sist i alla fall där vi tog vars en latte.
Andra dricker festivalöl, vi kör på latte! Aja?!
Det blir ju fest imorgon, så jag antar att vi tar igen det då istället! ;)


Varför är det så svårt att glömma saker? Eller är det för att man ständigt blir påmind?

Och regnet det bara faller ner.

Idag har jag hunnit med en del, och dagen är inte slut ännu.
* Tvättat mellan 12-16
* Center Syd
* Systembolaget
* ICA


Nu har jag precis käkat lite middag. Idag blev det chili con carne med sallad och två knäckebröd. Behöver verkligen dammsuga också, så det är kanske lika bra att sätta fart med det så det blir gjort.

Ibland är det skönt med ensamheten. Idag är en sån dag. En del tankar och funderingar kring människor. Den ene är ibland konstigare än den andre. Jag är i alla fall trött på det nu. Det är bra så!

Efterlyser solen...

Det är så tråkigt med detta väder. Tror detta måste vara den sämsta sommaren på många år! Jag kollade iaf väderprognosen nu precis. Nästa ons, tors, fre och lör har dom lovat sol. Vi får väl se... Man ska ju inte ta ut "segern" i förskott.

Kunde inte låta bli att kolla lite resor bara för det. Hittade en hyfsat billig resa till Side i september. Sugen som tusan... Nån som vill me? ;-)

Det blev en dag förenat med både nytta och nöje. Det gillas!

Tidigt i eftermiddags hämtade jag upp Jenny och sen körde vi till Helsingborg och Väla köpcentra. Vi hann inte mer än dit förrän det blev kaffe för oss, och en bulle för Jenny.
Sen rände vi runt i alla affärerna! Jenny hade fel byxor på sig (läs: glömt spenderarbyxorna hemma) och kom billigt undan med 80:-. Själv blev det lite dyrare! Svarta byxor, jeans, kavaj, linne, 2 par trosor. Slutsumman blev ungefär 750:-. Ska testa dom svarta byxorna bara, ev åker dom tillbaka. (Orkade inte testa dom.)
Efter några timmar var vi rätt trötta i benen, och köpte vars en latte to go på Espresso House. Den njöt vi av ute i solen innan vi körde tillbaka mot Kävlinge. Tack babe för vår kvalitetstid idag! Det är roligt att vi fortfarande får våra ryck och sticker någonstans sådär! <3 :)
Ikväll har jag och Cellebus tagit oss en lång, och skön powerwalk. Det blev 10.52 km för att vara exakt. Riktigt skönt väder ute för lite motion! ;-) Och sen är det ett bra sätt att umgås på också ju. Tack för sällskapet! Det gör vi snart om igen väl?! <3 :)
Nu blir det en dusch för mig, och sen tänkte jag se film faktiskt.
Ha en skön kväll.
Puss o kram

Mysdag

Idag är det redan onsdag, halva veckan gången. Otroligt hur fort tiden går!
Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli 12, för då ska jag ringa och väcka Jenny. :) Idag tänkte vi ha en mysig dag tillsammans. Vi ska nog köra upp till Helsingborg, ev till Väla för att shoppa lite. Löning idag dessutom! Najs! Fick dessutom en sjukt bra lön denna månaden, en del storhelgsob etc. Då får man passa på! Fast, sen har jag ju annat jag skulle kunna lägga pengar på också... Jag är sjukt sugen på en ny soffa! :-P
Aja. Nu får det bli lite mer kaffe och en cigg. Ett samtal till Cellebus också! :-)

Haft en mysig dag med mina två hjärtan! <3

Vid lunchtid tog jag, Ann och Nathaniel tåget till Helsingborg. Ganska smidigt när man har tiden att ta tåg istället för bil. Slippa allt bök med att hitta parkering etc.
Nathaniel & Ann väntar på att tåget ska komma.
Nathaniel tyckte det var jättekul att åka tåg i alla fall,
och kunde inte sitta still ens för fem minuter.
Väl uppe i Helsingborg löste vi t&r biljetter till färjan över till Helsingör, och gick på "Hamlet". Vi var uppe på soldäck för att titta, men det blåste en del där uppe.
Annars har vi mest strosat omkring i Helsingör under dagen. Tagit det lugnt, och njutit av att det faktiskt varit sol idag!
Hittade ett ställe att käka lunch/middag på. Det lät så himla gott, men jag tror att både jag & Ann var lite besvikna när vi fick vår mat och smakade den. Den mättade, men inte mer än det.

Min mat: Dansk fläskstek med potatis & rödkål
Anns mat - Kycklingfilé med pommes frites & bearnaisesås
Precis innan vi tog färjan tillbaka till Helsingborg, så var vi inom några spritbutiker för att glo lite. Kom ut med 1 liter Bailey's... Gissa om jag kommer att dricka MÅNGA koppar kaffe med Bailey's nu ;-) Mmm, längtar redan efter en! Himla gott...
Stannade till på ett konditori också där det blev kaffe & wienerbröd för mig & Ann, och en chokladmuffins för Nathaniel.
Tack underbara söta Ann & Nath för idag! <3

Dränkt råtta!

Dagens powerwalk:
6.63 km - 481 kcal - 52:11 (7:52 min/km)


Jag undrar om spöregnet som överraskade mig lite sådär hastigt, hade något med den förbättrade tiden att göra? Förmodligen! :-P Jag såg ut som en dränkt råtta när jag kom hem! Jag var DYNGSUR!

Dock väldigt NÖJD!

Mys med underbara vänner - det kan inte bli bättre!

Hade en toppenkväll igår hemma hos Jenny & Micke! Det blev en del vin, och så spelade vi lite spel - Uno & SkipBo. Avslutade en bra kväll med att se film. Tyvärr somnade denna svensken mitt i filmen... men det var en bra film! ;)

Tack Jenny & Micke för en underbar kväll!
NI är underbara! <3
Nu ska jag snart ta på mig och bege mig ut på powerwalk. Efter vin & gott igår, så behövs det minsann. :) Senare ikväll ska jag till Eslöv. Dricka rosé och äta jordgubbar med min fina Ann. Imorgon bitti ska vi köra till Svenljunga - destination ULLARED! Får vi se om vi kommer hem med nåt skoj! :)

Puss

...

Kloka människor diskuterar idéer.
Medelmåttiga människor diskuterar händelser.
Dumma människor diskuterar andra människor.

Nu är jag trött på regnandet!

Idag har det inte gjort något annat än att regna! Så jäkla tråkigt... En hel dag till spillo bara. Som tur var har jag haft lite besök av söta Sara! Tågarpsbon hittade minsann hit! ;)
Den där powerwalken får jag nog skjuta upp tills imorgon tyvärr... Skulle passat på i fm, men jag var så mätt efter frukosten så jag orkade inte då. :-P
Snart klar i tvättstugan också... Gutt!

Äter man ute får man passa på att äta firre!

Ikväll har jag varit i Landskrona med brödrarna och Sara. Bjöd ut vår farmor & farfar på Hamnkrogen nere i Borstahusen. En något försenad julklapp! Men, bättre sent än aldrig!

Jag åt i alla fall en jättegod fiskgryta, som jag tyvärr inte orkade äta upp.

Läste en rolig sak på menyn också... Undrar hur dom tänkte där liksom? Äta våtservett??!
En baileys kaffe istället för efterrätt :)
Tack för en mysig kväll :-)

Mmmmm

Det är verkligen mys på hög nivå, med en god frukost framför tv'n! :-)

En dag i solen

Idag har det varit riktigt fint väder! Lagom förvånad imorse när jag vaknade och insåg att det nog skulle kunna bli till att åka till stranden :)
Tog det ganska lugnt, har man semester så behöver man inte stressa iväg - man hinner förhoppningsvis det man ska ändå! Vid 11.15 var jag, Jenny & Cellebelle på plats ute i Barsebäck i alla fall. Det blev några timmars slappande, kaffedrickande och solande. En mysig dag med två underbara töser!
Var hemma vid 16, och då blev det lite mat i magen och sen passade jag på att powernappa lite. Spänningshuvudvärk som antagligen kom efter massa sol och inget vatten.

Vid 19-tiden mötte jag upp Cellebelle, så kom vi ut på en skön powerwalk i kvällssolen! :) Det blev lite mer än milen vi gick... Bra av oss! :D

Nej, dags att sova. Imorgon är det stranden som gäller om det är fint väder, och på kvällen blir det till att åka till Landskrona och äta på restaurang! Fint, som snus!


Första semesterdagen är över....

Igår när jag la mig hoppades jag på dåligt väder, just för att få lov att vara hemma och mysa hela dagen. Och banne mig, det var dåligt väder när jag vaknade imorse/fm. (Så jäkla otippat liksom?!?)
Jag gick i alla fall i sovshorts och linne fram tills kl var 16.30 i em. Varför kan man inte få lov att göra det? ;) Har hunnit med en del under dagen. Storstädat, rensat ut i garderober, lite telesamtal, kaffe-och-kaka fika med Jenny. Och nu ikväll blev det ett besök hos Ann & Nathaniel. :) Fick testat Anns tassimo (kaffemaskin). Först en cappucino och sen en caffe macchiato. Lillskiten somnade i en timmes tid, men vaknade sen igen och höll låda. Aldrig långt från ett skratt & ett leende, den! <3

Underbara du. Älskar dig, din lillfis!! :)
Nä, om man skulle göra ett försök att sova sig. Dumt att ställa om dygnet redan ju. ;)

You're the best Thing I never had

Jag älskar verkligen texten till denna låten. Den är underbar! (Ja, inte bara texten. Låten i sin helhet är bra!) Så talande, och så klockren! Kanske det är för att man känner igen sig själv i den. Och självaste poängen: You're the best thing I never had... Highfive!

Hur många ggr har det faktiskt inte hänt?! Att en tid efter man blivit sådär förkrossad och sårad, så inser man faktiskt att det där var ju det bästa som kunde hänt, för i efterhand visar det sig att det verkligen inte var något att ha pga det ena eller det andra. Att det som sker alltid händer av en anledning, och den anledningen är att man förtjänar bättre! (Och efter en tid brukar man också ifrågasätta sig, vad TUSAN man såg i den människan?! Fast det är en annan historia!)

I alla fall...

Ett gott råd.

DU FÅR GÄRNA TÄNKA FEL -
SÅ LÄNGE DU TÄNKER SJÄLV!

Lördagskvällen var trevlig, men imorse var det inte lika trevligt när alarmet ringde.

Lördagskvällen bjöd på en mycket trevlig kväll på Jakobsgatan! Cellebus hade bjuit hem på tjejmiddag nämligen. Det var jag, Celle, Malin, Vera, Bella & Sara.
Huvudrätt blev grillad fläskytterfilé, hemmagjord potatissallad, sallad och lite olika såser till det. Mums, så gott med grillat! Till efterätt blev det hemmagjord vitchoklad glass med lite bär & frukt till. Jättegott... och SÖTT! Massa snackande, vin- och ciderdrickande under kvällens gång! Tack Cellebus för kvällen! Bra iniativ, och verkligen trevligt! <3
Kan nog erkänna att det var lite segt att komma upp imorse när klockjäveln ringde! ;) Rätt så trött faktiskt. Jag har klarat av första passet idag redan. Tog en god bullfrukost med C & T innan jag stack ifrån jobb i fm.
Funderar på vad man ska hitta på dessa 3.5h jag har hemma... förmodligen inget. Kanske blir en powernap i soffan så småningom. Städa kanske? ;)
Fatta... Kl 22 ikväll har jag SEMESTER!! :D

Fredagsmys

Det är så tråkigt väder, så man blir nästan helt depp på det. Måste vara det sämsta sommarvädret på länge, detta! Hoppas att det slår om i helgen, för på måndag när jag vaknar och det är första semesterdagen så ska det minsann vara 25 grader & strålande sol! Det bestämmer JAG! ;)
Ska iväg om en timmes tid i alla fall. För ikväll trotsar vi regnet, och grillar ändå! Ska bli riktigt gott med grillat! :)
Ha en bra kväll.

Film ikväll...

"The Hitlist" med Cuba Gooding Jr
http://www.imdb.com/title/tt1575694/

När man blir rastlös får man göra nåt impulsivt!

Idag är jag ledig, och jag hade bestämt mig för att inte göra alldeles för mycket. Helst skulle jag ligga i mysshortsen och linne raklång på soffan hela dagen! Som vanligt blev jag lite för rastlös för det där, så jag fick väl på mig kläder och körde till Center Syd istället!
Det blev en del fyndande.
* Svart tröja - Perfekt för mina powerwalks
* En trekvartsarmad blå tröja - Kommer NOG till användning
* Fyra par trosor - Ja, jag vet. Addicted!
* Ett svart/rött linne - Kommer bli snyggt till leggings och ett skärp i midjan
Och nu är man hemma igen... Fortfarande TRÅKVÄDER!

Förresten så känns mitt ben lite bättre idag, och det är jag glad för! :)

Tråk-torsdag

Vilken tråkig torsdag! REGN!?? Vi vill ju ha sooool!

Funderar på att ta en snabb runda till Center Syd, annars skulle man kunna ta en "snabb" runda här hemma. Skulle verkligen behöva kolla igenom mina garderober och min byrå och sortera UT!

Jag har sjukt mycket kläder, och sjukt mycket kläder som jag dessutom aldrig använder.

Får suga på karamellen lite...

Alldeles för lite sömn gör sig fort påmind, men trots det...

Idag:

* Jobbat i 6,5h
* Städat över lite snabbt (för att slippa imorgon på min lediga dag! Smart som tusan!)
* Tvättat 4 maskiner tvätt
* Haft Ann & Nathaniel här på middag - hårfärgning - kaffe och massa gosande! <3

Jag är sjukt trött, och har varit det både igår och idag. Kan inte somna om kvällarna, så klart att det tar lite på krafterna att ligga vaken till sådär kl 03.00 och enbart sova 3h. Dessutom så har jag haltat i två dgr nu, och det är både fysiskt och psykiskt ansträngande det också. Vill bara att det ska gå över nu, så jag kan se till att motionera igen. Jag vill ju kunna röra mig som jag vill och är van vid att kunna röra mig!

Oavsett, så ska det bli riktigt skönt att vara ledig imorgon och komma ifatt sig själv lite!

xoxo

Om väggar kunde tala.

Tänk så mycket dom hade kunnat berätta för en då!

Det är väl just så det är med hemligheter, att ibland stannar dom mellan väggarna bara. Samtidigt kanske man ska vara glad för att man inte vet allt? För allt hade kanske bara gjort en olycklig?

Det blir lätt ett beroende när man kommit in i det.

Idag har jag varit trött som tusan, efter att bara ha sovit tre timmar inatt. Dessutom har jag haltat fram efter att jag sträckt en muskel/överansträngt i vänstra benet. Det kanske hade kunnat undvikas, med tanke på att jag faktiskt kände rätt tidigt igår under powerwalken att det var nåt som hände. Men men, får hoppas det går över snart för jag klättrar redan litegrann på väggarna.
Det får bli en tidig kväll idag tror jag, och så får man hoppas att man somnar utan problem.

Halvvägs till Danmark och vänt....

Idag blev det en snabb tur till IKEA! Blev inhandlat lite smått & gott bara! Givetvis värmeljus, för det är sånt man måste bunkra upp med inför en kall vinter... men den tänker vi INTE på nu! (För om en vecka ska jag gå på tre veckors SOMMARSEMESTER!) :D
Skickade iväg ett sms till Soffan, för att höra om vi skulle ta en fika på Espresso House, nu när jag ändå var i Malmö. Det blev dock inget Espresso för oss, utan några koppar kaffe hemma hos henne i Bunkeflo! Det blev bra ändå! :) Och lika bra att slå två flugor i en smäll! ;) Bunkeflo är liksom halvvägs till Danmark ;) (Hur kan man bo där?!?)
Nu ska jag hoppa i kläder, och bege mig UTÅT! :) Dags att förbränna lite kalorier!
xoxo

Det är så TYPISKT!

Bara för att jag är ledig idag, så vaknar man upp och tror det ska vara lika strålande fint väder som det varit under helgen - men nejdå. Regnet hänger lite i luften här! Så typiskt... Bara för att jag inte hade nåt annat planerat idag. Men men.... jag får väl planera om dagen då!?
Nu tänker jag avnjuta en god frukost framför tv'n i alla fall. Det är nice det! :-)

Du underbara söndag

Igår var planerna som så att åka in till Landskrona för att möta upp Sara m.fl. Så blev inte fallet, av diverse olika anledningar (men kan avslöja att det handlar om att någon drack lite för mkt!).


Men jag & min söta kompis som jag åkte in med hade en väldigt trevlig kväll ändå! :) Det blev att vi först hamnade nere på Tycho, och blev sittande där en bra stund då det började spöregna mitt i alltihop! Rätt nice att sitta under tak då! :) Gick ner till Fellinis efter det, och där stannade vi! Stötte även på två jobbarkompisar där! Världen är liten! :) Tack finaste för en trevlig kväll! <3

Idag har jag och småbrorsorna varit i Landskrona hemma hos farmor och farfar. Det blev en del kaffe, och färskt bröd med massa gott pålägg! Mysig söndag!

Har så klart även hunnit med en 6km's promenad ikväll. Det är rätt kul med det där programmet, Runkeeper, för man håller ju koll på sina tider och kan tävla med sig själv.

Nä, nu är mitt kaffe klart! Sen blir det en dusch och en film i soffan.
Ha det!
P.S. Imorgon är jag LEDIG!!! Wiihoo. Förhoppningsvis blir det en fin dag även imorgon, och då ska jag och Cellebus till beachen. Nice! :D

Landskrona ikväll

Efter flera timmars solande i Tobbes trädgård, och en powerwalk,
så avrundar vi dagen med att dra in till Landskrona och festa!

Blir nog bra. Det märker vi imorgon när vi vaknar hur bra det blev! ;)

För trött för att sova?

Somnade på soffan en timme när jag kom hem från Jenny i eftermiddags. Jag hade planer på en timmes powerwalk och dessutom snackat löst med Sara om att ses ikväll.

Det slutade med en dusch och en film i soffan.

För trött för att göra nåt. Och Sara orkade heller inte ta sig nånstans. Illa. Dagens ungdom ;)

Men nu är tanken att jag ska gå och lägga mig. Hoppas på 25 grader och en stor sol imorgon!
Sov gott.


Svenskt sommarväder?

Det där vädret är mycket märkligt. Det har regnat i princip hela dagen, men lagom till kväll spricker himlen upp och solen tittar fram.

När man får oväntat besök?

Gevalia?

Vadå Gevalia liksom?
Gevalia är skit!

Zoegas ska det vara!
Så nu ska det bli gott med kaffe!

Om en timmes tid är det dags att köra till jobb dessutom.
Inte alls sugen på att jobba ikväll, men... Ja?!

Trött är jag dessutom också.
Men, snart helg! SOVA UT!

Älskar att vara ledig. Det bästa är att vakna, gå upp och lalla runt lite, och sen äta en god frukost i lugn och ro.
Jobbar man morgon, så sover man in i det sista. Hoppar ur sängen, stressar för att bli klar. Kaffet i ena handen, och mascaran i andra ungefär.

Nä, ha en bra dag! För det tänker jag minsann ha! :)

Hörby ikväll

Dags att slänga sig i duschen, efter att ha slängt ner en macka & lite kaffe.
Efter en klibbig dag på jobb, så ska det bli skönt med en dusch!

Ikväll blir det Hörby marknad med Eslövsfolket ;)

Gissningsvis: Mat - marknadsgodis - strumpor - kryddor
Det är ungefär det man brukar köpa/komma hem med.

Men marknader är rätt trevliga! Hörby är väl det enda måstet dock! :)

Ses där! Puss hej!

Det man inte vet.

Dagens tanke: Du kanske tror att du vet allt om andra, men det finns mkt som döljs under ytan.

En underbar dag... På LANDET!

Idag har jag varit på besök i Tågarp hemma hos Sara! :) Hon har nyligen flyttat till en ny (och egen) lägenhet, så man har ju varit lite nyfiken på hur den såg ut! Tyvärr bor hon i Tågarp... Hålan som Gud glömde ;) hihi
Supermysig, öppen och ljus lägenhet! Lätt en lägenhet som skulle passa mig också. :) Rätt vad det var, så överraskade jag både henne och mig genom att dyka ner i rabatten och dra ogräs. Men fint blev det!
Annars har det blivit en del kaffe, kaka, solande och massa, massa flabbande!! Försökte lösa världsproblemen... Blev vi nåt klokare? Svar: Nej.
Tack snäckan för mysiga timmar! Det får vi snart göra om igen! <3
Sara och Iza kramades lite också. Världens snällaste vovve! ;)

Måndagsgöra & Bästismys

Idag har man hunnit med en del:
* Jobbat
* Snabb kopp kaffe hos Jenny
* 45 min powerwalk i värsta värmen (puuh!)
* Storstädning hemma

Och sen har jag haft söta lilla Jenny här heeela kvällen. :) Massa kaffe, glass med jordgubbar o hallon, en jättebra film som vi inte ville skulle ta slut, och en del pop corn! Mysmys de luxe! :) Tack underbara du för ikväll!! <3

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt! ÄNTLIGEN! Jag har längtat efter dig, du sköna sovmorgon! Blir det strandväder, så får man väl passa på att åka ut till Barsebäck och steka några timmar, annars får det bli en sån där hemmamys dag. Kan vara skönt ibland! :)
Nu är det dags för mig att hoppa ner i min renbäddade säng... Guttans! Härlig känsla! :)
Sov gott!

Den gick snabbt den också, denna helgen.

Då var jobbhelgen äntligen över! Körde ner till pappa efter jobb och satte bilen där. Som tur var hade jag min cykel på jobb sen personalfesten, så det var bara att trava dit och hoppa upp på silverhingsten! :)

Sen jag kom hem så har jag faktiskt gjort mig till litegrann. För första gången på kanske två veckor har jag LAGAT middag. Chili con carne. Annars så har det mest blivit att man ätit lite yoghurt, eller typ ägg och sill med lite grönsaker, ett knäcke etc. Ingen hunger för fem öre, man äter mest för att man måste.

Nu blir det lite kaffe på balkongen, och sen får vi se om jag orkar ta mig en powerwalk idag. Det är ju så himla varmt ute! Eller ska vi säga KVAVT!?

Ibland behöver man bara ta det lugnt.

Vila var nog precis vad jag behövde göra ikväll! Tror jag är rätt slut i knopp & kropp [om.sanningen.ska.fram?] för tillfället. Dels börjar det närma sig semestern, och man är väl redan inne i det tänket där och trött redan, plus att det varit halvkaos i min hjärna sista tiden. Kanske kan ordna upp sig snart det där! Får hoppas det. Jag bryr mig alldeles för mycket för att inte bry mig, om man kan säga så.

Lillebror har varit här en stund ikväll, för han var sugen på lite kaffe. Himla trevligt att han dök upp som gubben i lådan, bara!! Sen vet jag inte om jag var nåt vidare sällskap... men han framförde i alla fall inget klagomål så jag var nog ett bra sällskap ändå.

Imorgon kommer pappa å hans sambo hem från Turkiet. Jag undrar nog mest var dem tre veckorna har tagit vägen?! Känns som det var förra veckan dom åkte. Så imorgon är det även dags för mig att lämna tillbaks bilen. Trist! Detvar roligt så länge det varade, men klart, min lilla Bettan tar mig fram, hon med. (Hon är bara inte lika vacker.)

Nu blir det en kopp varmt Söderte för min del, och sen är det dags att hoppa ner i loppelådan. Söndag imorgon - och så var denna jobbhelgen också över. Härligt! Hoppas jag vaknar pigg, och utan huvudvärk bara...

Sweet dreams.

Skallavärk de luxe. Jo, man tackar.

Idag mår jag inte bra alltså. Vaknade med huvudvärk imorse, och den har sen hållt i sig hela dagen. Det hjälpte inte ens med en Ipren som annars hjälper mot det mesta!

Jag hade planer på Eslöv annars ikväll, men känner att det nog inte blir som planerat. Lite mat, en dusch, och vila.

Och nu regnar det också...

Det är roligt att leka med bildredigeringsprogram.

    

Samma bild... Men ändå så olika.
I loooove Photoshop!
(Ska bara lära mig det lite bättre också.)

Och här sitter man nu med fötterna på soffbordet.

Det var visst fredag idag, men när man jobbat kväll och dessutom ska jobba hela helgen så har man väl kanske inte riktigt den där "helgkänslan".

Hann med Burlövs Center innan jobbet i alla fall. Fick nämligen reda på att Ann, Freddy, Ruth, Jotte & Nath skulle dit. Så jag tänkte, det hade varit kul att sticka dit & överraska dom, & ta en fika. Det var bara det att Ann hann se mig före jag såg dom! ;) Men men. Trevligt var det i alla fall... och lattén var god! :)

Kvällen på jobb var relativt lugn som väl var. Det blev lite knäppt med en vårdtagare bara, då det kändes som vi missförstod varandra vad vi än sa. Till sist frågade jag henne om jag skulle gå ut genom ytterdörren och komma in igen, så vi kunde börja om från början. Oerhört frustrerande när man känner att det kvittar vad man än försöker, så går det inte att rätta till. Det löste sig i alla fall till allra sist.

Nej, nu ska jag gå & föna håret så det är torrt innan man kryper ner. Den där varma duschen när man kom hem var guld värd!

Sov gott.

Det finns inget skönare än en rejäl sovmorgon... Eller finns det?

Underbart skönt med en sovmorgon idag. Det hade varit skönt att vara helt ledig idag också, men det är man alltså inte... Det blir till att jobba ikväll... och hela helgen.

Fått i mig lite kaffe nu. Funderar på frukost... Men jag är inte särskilt hungrig. Hungrig är jag sällan, och än mindre nu på sommaren när det är för varmt. Inte hungrig, och inte sugen på mat. Kallt funkar bättre, än varmt dock.

Jisses, vilka problem man har...

Ha en underbar fredag!

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0