Överraskad!

Ibland blir det inte alls som man trott...!! Trodde att en mysig kväll väntade hemma hos Celle tillsammans med Sara! Lite mat... Lite kaffe... Kanske en film, ja eller bara snack & skratt i soffan...! ICKE! Nänä...

Väl på Jakobsgatan insåg jag hur lurad jag blivit! Ballonger hängandes i lampor & dörrkarmar! :) Middagen på spisen, paketen på bordet & ett fint laminerat kort till mig där det stod vad som väntade oss resten av kvällen!! :)

Tack tjejer för en oerhört oanad men så uppskattad överraskning! Ni är ta mig tusan bäst!! :) God mat, härliga vänner & en bra bio! Fick dessutom presenter hemma, två jättefina skålar - vi får se om det blir godis i dom eller vad det blir haha, och en fin diskmedelspump som kommer passa så fint in i mitt nya kök! TACK FÖR ALLT!!!! ❤ Jag Älskar Er!! Ni är helt otroliga!

Flyttröra & träning

Det börjar dra ihop sig för flytt, jag vet inte om ni hängt med i mitt snack... men om en månad ska denna tjejen flytta "hem" igen ;-) Bort från lilla Furulund & ner till Kävlinge istället... Och ja, det är nästan hemma för det är halvvägs ut i Rinnebäck! :-)
 
Ser fram emot att lämna denna hålan, men det är jobbigt nu sista månaden då här är en farlig röra! Och då har jag knappt börjat vad det känns som! Men eftersom här redan är rörigt av en anledning så ger det mig inga direkta anledningar till att städa då det knappt känns lönt :-)
 
Ikväll ska jag ta mig i kragen & träna! Inte tränat på typ 10 dgr, behövde nog en paus... även om motivationen inte är 100% nu heller så måste jag göra det ikväll. Kan inte bara ligga på latsidan... Äter för mycket godis för det ;-) Nä, men börjar lugnt... man behöver inte träna 5-6 ggr i veckan, bara man själv är nöjd! :-)

Lösenord!

Kommer till att sätta lösenord på bloggen i dagarna. Jag skriver inte för omgivningens skull, jag skriver för min egen. Och anledningen till att jag vill sätta ett lösenord, är för att då vet jag vem som läser min blogg... Som det är idag vill jag inte delge er allt om mitt liv, för jag vill inte att alla ni som aldrig ger er till känna vet allt om mig..
 
Det finns dom som inte har nåt alls med mig att göra... Och dom som bara är inne på bloggen för att snoka... Är man inte inne o besöker min blogg av "rätt" anledning så har man heller inte här att göra.
 
Ni får hemskt gärna messa mig på facebook om ni vill fortsätta läsa min blogg..

...

:)

Jag suger just nu på att uppdatera bloggen. Sorry. ;) Har kört fast lite, får se om jag kommer loss :)

Idag "firar" jag en månad som rökfri. Känns hur bra som helst. Första veckan trodde jag att jag skulle bli galen, för ciggen ploppade upp i tankarna hela tiden. Det var inte det att jag var röksugen, det var bara det att vanorna gjorde sig påminda hela tiden. Nu ska jag ärligt säga att tanken på att jag var rökare för en månad sen känns så långt bort... Det känns liksom inte alls som om det var jag en gång. Konstigt hur det kan förändras så fort.

Efter jobb idag blev det en fikadejt med Sara! :) Saknat! Några trevliga timmar tillsammans blev det, tack gumman! Har alltid så trevligt med dig :)

Ikväll blev det kettlebell träning för mig, annorlunda pass, får se om det känns av imorgon. Kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon! :)

Sov gott, för det tänkte jag försöka att göra! ;)


Veckans träning

Måndag:
* funktionell träning 55 min

Tisdag:
* Vila

Onsdag:
* kettlebell 60 min

Torsdag:
* powerwalk 45 min

Fredag:
* Spinning 45 min

Lördag:
* styrketräning 65 min

Söndag:
* powerwalk 60 min



Träningstid: 330 min


Fredag....

Vaknade vid sju imorse & var inte alls särskilt trött. Så kl 8:15 befann jag mig på gymmet för 45 min morgonspinning. Bra pass! Lite jobbigt att köra på tom mage, hann bara få i mig en banan innan. :)

På väg hem stannade jag på Kringlan och köpte nya frallor med mig hem. En Ostbulle och en mannabulle. Man vet ju inte vad man är sugen på när man väl kommer hem ;)

Lyxfrukost idag i alla fall... En Ostbulle med marmelad & ost, cocktail tomater, ett kokt ägg & kaffe!! ❤

Ikväll är det jobb som gäller... Jobbhelg står för dörren... Blä. Roligare hade man ju kunnat ha!


Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0