Glasstajm!

Nu drar jag iväg för att käka glass!

Jag orkar inte va hemma ikväll, så det så!! :)

"Det blev en dag på stranden..."

Vaknade kl 9 imorse och tittade ut... Jodå minsann, solen sken! :)

Kokade en kanna kaffe, slängde ner handdukar i min väska, på med bikinin och bredde en frukostbulle för att ha med mig. (Frukost smakar bättre med en god kopp kaffe på stranden!) Ringde mamma under tiden för att kolla så att hon var vaken. Och det var hon.

Hämtade upp mamma lite över 10, och körde sen ut till Barsebäck & Saltsjöbadet.

Det blev 4,5 h timme på stranden idag. Riktigt härligt! Jag badade dock bara en gång, men det var i alla fall en gång!? :) Mamma var ju kylling...

Blev en kaffe hos Jenny på hemvägen. Fick tillbaka en klänning som hon hade hittat i sin garderob. En som hon fick av mig en gång när jag var "några" kilo större. Den satt sjukt bra nu på mig! Förr kom jag inte ens i den. Skoj! Supersött linneklänning!

Nyss duschat... Såg jag är lite röd här och var, men det går över. :)


Bild från idag! :)

Idag är en såndär dag då man helst skulle vilja ligga på stranden och steka en massa.

Det är så sjukt varmt ute idag, så man vet inte riktigt var man ska bli av. Såna här dagar vill man helst ligga ute vid havet och ha det gott! Tyvärr jobbar man någon vecka till, men man får ju verkligen hoppas att vädret det håller i sig nu!

Imorgon är jag ledig, och då blir det i alla fall Barsebäck med mamma. Ev skulle Jenny också hänga med ut, om hon orkade. Jag hoppas på det! Sova för att man jobbat natten kan man även göra på stranden ;)

Nä, nu ska jag nog betala lite räkningar. Har inte gjort det för denna månaden ännu. Dåligt av mig! ;)

Trist eftermiddagsnöje, men ibland måste man.

Och vad kan jag tänkas roa mig med just för stunden?

Jo, nu ska ni få se...



Just precis! Oj, vad spännande!

En timme kvar bara... Sen så! ;)

Fullt upp, dags att varva ner lite nu kanske?

Idag har man minsann hunnit med mycket!

Jobbat
Kaffe hemma hos Cellebus
Center Syd - Fyndat lite på rea, och sålt lite av mitt ihopplockade guld.
Powerwalk (trots att jag verkligen inte alls kände för det!)

Och nu väntar en skön dusch på mig! :)
Najs!

Att kramas är aldrig fel.

Det blev 1.1 km på slingan i eftermiddags + powerwalk 5,3 km. Jag är nöjd! :)

Har även hunnit med ett kaffebesök i Eslöv hos Ann & Nathaniel. Sötaste lilla Nathaniel... Jag undrar hur många kramar han delade ut idag! Gullfisen!! <3

Ikväll är det slapp på soffan som gäller. Det är skönt med lugna kvällar i soffan när man vet att man ska upp tidigt och jobba dagen efter. Hoppas att där är en något så när bra film på tv ikväll också...

Härligt söndagsväder!

Som gjort för lite motion! Jodåsåatt.

Tänkte sticka ner och handla sen...
Jag vill ha JORDGUBBAR ikväll! ;)

Årets midsommarfirande

Årets midsommarfirande blev (även i år) på Jakobsgatan! Skillnaden var att vi var hemma hos Hilde, istället för hemma hos Bella & Kenny, men minst lika trevligt! :) I stort sett var vi samma personer som förra året, med några undantag.

Det blev god mat, och massa mat - alldeles för mycket mat också. :) Och även i år körde vi våra midsommarlekar - vem kan spotta groda längst?, tugga & svälja kolasnöre snabbast, hoppa säck, stafett med överlämning av apelsin och sen var det den där'a Irländska julaftonen. Haha, herregud...

Det var i alla fall en trevlig kväll, och vid 2-tiden inatt gick jag, Sara & Jimmy hemåt. Jag hade ordnat till mig en sängplats hemma hos mamma - nära och bra. Så idag har jag fått både en god frukostbuffé och en supergod middag bestående av oxfilé, bearnaisesås och potatisgratäng. Det är inte fel ibland att övernatta hos mamma... Man är ju inte van vid sån uppassning! ;) (Tack för allt!!)

Jag kom hem för ca 1h sedan. Jag orkade inte bege mig tidigare om än det är skönt att komma hem. Fast idag har det varit riktigt trevligt, då Robban var hemma och Tobbe kom förbi på kaffe några timmar. :)

Jag har inte varit det minsta bakfull idag, då jag faktiskt inte drack särskilt mycket. Det är bara det att man är trött & sliten ändå. Så nu tänker jag hämta min kudde och en filt, och lägga mig framför tv'n. Jojomensan.

Ha en skön lördag.

Ibland blir man förvånad över sig själv.

Jag testade att springa lite ikväll. Man blir ju ingen elitlöpare på studs, men jag är förvånad över att jag faktiskt orkade så långt. Man får bara pusha sig själv att orka lite till!

Kan inte säga exakta metrar och kilometrar, men uppskattningsvis 1 - 1,5km. Höll mig runt 6:30 min/km.

Jo, det är faktiskt så... Att jag är TAGGAD!

Så nu måste jag verkligen se till att hitta ett par bra löparskor.

...

"Man ska aldrig döma folk på förhand. Prova att gå en mil i deras skor först."

Malmö idag!

Det är rätt skönt att ha lediga dagar mitt i veckan. I regel brukar dom infalla efter en jobbhelg eller före en jobbhelg, men inte denna gången. Denna gången har jag en ledig dag ändå! :)

Bestämde med Sofi för en vecka sen eller nåt, att vi skulle ses idag. För en gångs skull passade våra schema, annars brukar vi alltid jobba om varandra. Det blev lite shopping & en god caesarsallad på Espresso House när det var dags för lite mat. Brunch får vi väl kalla det, för vi skippade frukosten och körde direkt på lunchen. :)

Ganska mkt rea i stan för tillfället. Sofi kom hem med ett par sandaler, och själv hittade jag fina underkläder - men som vanligt var det inte på rea. Annars var det inget jag fastnade direkt för.

Nu har jag precis förberett det jag kunnat inför morgondagens midsommarfirande. Kokat äggen, klippt gräslöken, snoppat (vad är det för ett ord!?) jordgubbarna och rensat rädisorna. Det kommer bli fint! :) 18.00 imorgon kväll befinner vi oss på Jakobsgatan för att fira Midsommar! Haaarlet! :)

Nu är det dags för mig att byta om och bege mig ut på en powerwalk. Känner att jag behöver det. Alldeles för mycket i huvudet ikväll känner jag. Stress!

P.S.

Jag är än en gång tillbaka i bloggandets värld. Jag förstår att ni saknat mig något alldeles förfärligt mycket! ;)

Till skillnad från min förra blogg, så kommer jag hålla det allra personligaste borta. Man kan aldrig vara säker på vem som läser, och jag tror på att alla inte ska veta allt om en! :)

Ha en bra dag!

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0