Härliga dagar!

Det har varit riktigt skönt att ha haft två lediga dagar nu :) Det är synd att det går så snabbt bara!
 
Igår blev det en dejt med min Bella! Vi drack massa kaffe, pratade och planerade en del tills semestern :) Åh, kommer bli toppen!! Förmodligen så blir det några dagar för oss två uppe i Sthlm :) Längtar redan, hoppas bara att vi har tur med vädret också då :)
Senare på em stack jag ut med min bil till brandstationen i Lödde, då pappas arbetskamrat skulle hjälpa mig att byta ett litet stag på den. Så klart var varan felpacketerad, så det blev inget stag bytt igår. Denna bil! Älskar min blå  bil, men denna veckan har den bara gett mig huvudvärk! Lite lättad är jag nu dock, då slutsumman kommer hamna runt 700 kr bara!. :)) Ett stag, plus två hjulbultar ska bytas :)) Ibland ska man ha tur!
Igår kväll blev det jordgubbar, kaffe och fotboll hemma hos Celle! Så nu är vår abstinens stillad lite i alla fall :)) Hilde kom också förbi och tittade på fotbollen med oss :) Trevligt!
 
Idag har jag tagit det lugnt, gått en skön promenad... Var hos tandläkaren i över en timme i eftermiddags. FYRA bedövningssprutor i flabben innan jag var helt bedövad så dom kunde fixa min visdomstand. Dem sa till mig att överväga att dra ut "skiten" istället... Ja, jo... Har också funderat på det, men... AJ!
Körde hem till pappa och Gunilla sen för att dricka kaffe :) Gunillas dotters familj har varit nere nu i veckan, och jag var nyfiken på tvillingarna så klart! Åh så söta!! 9 månader gamla och HELT olika! :)
Efter besöket hos pappa körde jag hem till mamma istället :) Där blev det grillat, mums! Helt impulsiv dag, och så bra den blev! :)
 
 
Nu blir det en dusch, för sen är det dags att bänka sig framför tv'n :)) Italien - Tyskland idag!! GO GERMANY!
 
Ha en bra kväll :))

Måndag kväll...

Helt underbart! Nu har jag minsann tre sovmornar att se fram emot! Me like :) Ja, det finns ju nån fördel med att jobba kväll också så klart...
 
Blev ingen träning för mej ikväll. Hade först tänkt testa BodyStep, men så grymt sliten att det fanns inte på min världskarta att jag skulle ta mej till gymmet. Istället lagade jag en god middag, tog en varm och skön dusch och ägnat resten av kvällen av att bara ta det lugnt. Jag har varit grymt trött dom sista veckorna, och tröttheten vill liksom inte försvinna. Jag vet inte vad det beror på... Om det är för att jag inte sover som jag ska, att semestern börjar närma sig eller kanske en kombination utav dom båda?

Jag gillar det här med att vara kattvakt tror jag! ;) Varför är det enklare med tre katter än en? Jag förstår det INTE! Jag är mer irriterad över Agnes när hon är ensam här, än nu när här är två till. Tycker det är riktigt mysigt. Vi får väl se vad jag tycker om en vecka... :) :)
 
Nä, nu blir det lite tv för mej innan sängdags. Må gott!! :)

Midsommar & Annat ;)

Dålig uppdatering från min sida dom senaste dagarna, sorry. Vet inte varför det blir så ibland :)

Torsdag:
Midsommarfirande på Jakobsgatan :) Jag, Celle, Sara & Jimmy träffades för att äta lax, sill, ägg, grillat & jordgubbar. Eve kom också sen hon slutade jobba :)
Det blev en trevlig kväll med god mat, bra sällskap och spel :)

Fredag:
Midsommarfirande nummer två i Eslöv. :) Tillsammans med Ann, Nathe, Freddy, Jotte och en massa andra :)

Lördag:
Kaffe med lillebror hemma hos honom. Och sen körde jag ut till pappa på brandstationen för att han skulle kolla min bil och hjälpa mig med den :) Det resulterade i 2,5 h där ute. Frustration och irritation! Ville sälja bilfanskapet, men sen när ilskan la sig så började jag tycka om min lilla fina bil igen :)
På kvällen blev det dusch, fixa sig i ordning och lite vindrickande hemma hos Celle tillsammans med henne och Eve :) Sen tog vi tåget in till Malmö och satte oss på Lilla Torg och drack öl & snackade en massa skit :) Trevlig kväll, verkligen! Får snart göras om :)

Söndag:
Jag och Eve vaknade vid middagstid, och hon drog till jobb. Jag låg kvar lite i sängen, och sen kom Celle för lite kaffe innan hon skulle i väg. I eftermiddags fick jag städat undan, och sen kom pappa & Gunilla på kaffe :) Nu är man kattvakt igen i några dagar....


Dagens middag :)

Sallad:
Ruccola
Gurka
Fetaost
Kall pasta
Solroskärnor

Och lite balsamvinäger ovanpå

Lax:
Babyspenat i botten,
Laxfiléer, salta å peppra lite
ICAs crème fraîche franska örter

In i ugnen på 225 grader i 20 min - voila! :)

Salladen kan bytas ut mot potatis, och crème fraîchen brukar jag normalt använda skånemejeriers gourmet kantarell & cognac :)

Skön dag!

Ledig dag. Så underbart! Tänkte sova tills jag vaknade... Kl 7.30 var alldeles för tidigt tyckte jag! Fick tvinga mig själv att somna om TRE ggr. Kl 10.20 var det inte lönt mer, och då hade jag ju ändå fått min sovmorgon jag kände att jag så väl behövde :)

En lugn och skön dag... Kände att det var dags för "me, myself and I" att umgås :) Ibland behöver man det också. Det blev en shoppingrunda på Gina Tricot i Landskrona. Fick ju presentkort i Landskrona city när jag fyllde år :) Hittade 1 par leggings, 1 par 3/4 jeanscapri, 1 svart bandeau topp, ett lila linne, ett virkat rosa linne och en lila topp. Ganska bra gjort av mig! :)

Slutsumman blev 704 kr, varav jag betalade 54 kr. ;) presentkort på 500 kr plus att jag fick ett fullt bonuskort så ytterliggare 150 kr till godo. Jag är nöjd!

Middagen är i magen, och ikväll blir det spinning för min del. Hoppas huvudvärken släpper... Förstår inte varför jag är såå trött jämt.



Långt... Kort... Eller kortare?

Detta hår. Beslutsångest. Har fått ner håret en bra bit, men det växer fortfarande inte tillräckligt snabbt. ;)

Jag ser vad jag passar bäst i. Vad tycker ni?


Äntligen söndag!!

Och det säger man ju bara när man jobbat en hel helg, och man är HELT SLUT I RUTAN!

Fint väder nu ikväll... Tänkte tanken "powerwalk?" Men glömde den lika fort igen. Förbaskat trött är denna svensken. Har hunnit sova en timme i soffan innan ikväll också ;)

Jag har i alla fall lagat middag... Renskavsgryta med nypotatis. Nytt recept, klart godkänt! Sen kokte jag ihop rabarberkräm, då jag inte ville baka en paj som jag sen skulle vara tvungen att äta på ;) Dammsugat över har jag också gjort. Hmm, fått gjort ganska mycket trots att jag är så trött.

Ska gå med soporna nu tänkte jag, slänga mig i en dusch och sen är det soffan framför fotbollen. Går ju inte att missa kvällens match, Tyskland mot Danmark. Kan bli intressant! ;)

Lite Nogger glass till fotbollen kanske? :))

TRÖTT!

Igår kväll blev det till att kolla Sverige - England matchen hemma hos Celle :) Jag, Celle, Eve, Sara och Jimmy. Jimmy satt där och försökte locka oss alla i fördärvet med sina chips och sitt godis, men vi var envisa och höll oss till vår frukt och lite glass :) Matchen för övrigt var väl sådår... Sverige hade ju matchen, och gjorde en bra match, men sen hände nåt... Ja just det, England kvitterade och sen gav vi upp! ;)

Trött som sören är jag vaknade imorse, men har inte känt av det så värst mycket på jobb... Somnade dock i soffan två timmar när jag kom hem sen... Stadigt.
Därför blir det en "tidig" kväll för mig idag. Har duschat och tänkte se en film snart. Måste sova tidigt ikväll, jag funkar inte som människa när det blivit många sena kvällar utan att jag fått sova ut ordentligt. :( Jag vet ju om det, men ändå så kommer man inte i säng. Veckan som gått, får jag helt enkelt skylla på fotbollen... Man måste ju se alla intressanta matcher! ;)

Nä, ha en underbar kväll :) Ta en cider eller ett glas vin för mig med! ;)
Ska bli skönt att komma hem kl 15.30 imorgon i alla fall... Det är då jag håller MIN helg :)

Puss

Fredag ❤

Underbara fredag! :)

Fint väder, härligt! Det har vi ju inte blivit så bortskämda med på senaste...

Jobbade till kl 13 idag, och körde sen hem till Celle för att hämta Xena.
Sen ringde jag mamma, som var på Carolas cafe här i Furulund, så stannade
till där och tog en kaffe och en supergod räkmacka med henne & I.

Hem, och slängde i två maskiner tvätt. Drack en kopp kaffe till med mamma
under tiden :) Skönt med lite sällskap och hjälp med tvätten ;)

Sen har jag och Xena hunnit med en långrunda också :)

Ska sticka hem till Celle ikväll, när hon slutar jobba. Det är ju fotboll ikväll ;)
Viktig match för Sverige... Får väl se om dom sjabblar bort sig ikväll (också).

Nä, nu blir det en dusch på detta. Ha en trevlig kväll :)

Mys med Vänner ♥

Igår kväll blev det kaffe, fotboll och en film hemma hos Cellebus :)
Istället för godis, så mumsade vi på frukt! Melon... Sharonfrukt...
Äpple... Mango. Mums!! :) :) Härlig kväll!



Idag kom Bella hit på frukost vid 10.00. Goda frallor ifrån Kringlan är inte alls tokigt! ;)
Vid middagstid körde vi till Jakobsgatan, då Bella skulle passa lille Lucas ett par timmar.
Snällare bebis får man leta efter, sånt litet charmtroll :) Vet inte hur mycket kaffe vi
druckit idag, men det har blivit en hel del :) Kul att träffa Malena ett tag också!
En lugn och mysig dag blev det i alla fall ! :) :)

Lucas och Bella

Bästa Vänner <3

Jag och Nathaniel tittade lite på fotboll igår :)

Besök :))

Fick sms av Ann i middags som frågade vad jag skulle göra idag efter jobb :)

Det blev bestämt att hon och Nathaniel skulle komma till Furulund :)
Inte nog med att man fick så fint besök, Ann bjöd på middag dessutom! Supergott var det!

Det blev även en timmes promenad då Nathaniel ville ha glass i affärren :) Skönt väder ikväll för en promenad!

Tack mina fina hjärtan för ert underbara sällskap denna tisdag <3 :)


Spinning + fotboll ikväll :)

Måndag. Ny vecka. Än så länge håller jag det... Det där med att inte äta kakor och godis. ;) Det får va bra nu!

Körde spinning med Sara J innan ikväll :) Passet tog nästan död på mig. Mitt flås... Vad händer? Ska nog köra pulsbälte nästa gång för att se hur jag ligger.

Kollat fotbollen ikväll med Celle och Evelina. Sverige - Ukraina. 90 bortslösade minuter. Jämn första halvlek, och andra halvlek började ju bra men sen gick det bara utför. Zlatan var ju bra, men resten av laget...?!

Tack för ikväll töser!

A thing called love:)

Kärleken. Det bästa som finns!

Vänskap. Familjeband. Partnerskap.

Och kärleken är också det enda som blir större ju mer man slösar med den!

Man ska inte ta den för given, för lika underbar som den är när den finns, så är den också den som sårar djupast när den inte finns mer.

Jag är tacksam för all kärlek jag har i mitt liv! <3


Vilken energi!

Bra start på denna söndagen :)

Att kickstarta en dag med ett hårt Madde-pass, ger verkligen energi för resten av dagen! Och idag kändes det otroligt bra. Kände inte ens av mitt knä! *GLAD!!!*

Lördag :)

Bra kväll igår! God mat och lite vin till det!

Idag blev det en lång, härlig sovmorgon.
Vad ska man uppe och göra, när det är så mkt skönare att ligga kvar? :)
Men till slut måste man, så den där duschen gjorde att man piggnade till :)

Härligt väder idag! Synd på blåsten!

Ska snart ta bilen och fixa present till imorgon.
Och sen får jag se när mitt sällskap för kvällen hör av sig :)
Ha en bra lördag, för det tänker jag ha! :)

Ego ;)

Kul app på telefonen :)

Bildcollage gillar jag!

HELG!!

Äntligen fredag och jag är ledig hela helgen!! Wiihoo, som jag längtat! :))

Och ikväll blir det examensfirande för minsta lillebror <3 :) 1,5 år efter gymnasiet så står du nu klar med din yrkesutbildning också! Du är grym! Så glad för din skull!! Love you <3

Full rulle idag!

Imorse var det sjukt segt att komma upp. För det första kom jag i säng för sent igår, och kunde inte somna direkt. Sen har jag nog sovit lätt hela natten, för jag vaknade minst 2 ggr under natten. Förhoppningsvis sover jag bättre inatt! :)

Jobbade idag till 15,15. En arbetskamrat fyllde år idag så hon bjöd på en väldigt god Daimtårta hon gjort. Påminde om den farmor alltid gjorde förr :)

Efter jobb stack jag hem till Sara på kaffe :) En "snabb" kopp kaffe... I 2h. Det resulterade i att de blev lite stressigt då jag bokat spinning ikväll. Men så är det när man har trevligt och mycket att prata om - det är svårt att slita sig :) Tack för en trevlig kaffestund!

Hem om, hoppade i kläder och tog en halv korv på vägen ner till bilen.

Spinningpasset var okej idag. Ny instruktör. Tror jag var på hennes "testpass" för någon månad sen. Blev inte klok på henne då, långt mindre idag. Aja... All träning som blir av är ju bra träning i alla fall :)

NU: Dusch, mat och SAMTAL!! :))

Lång, men härlig dag!

Heldag med Cellebus idag :) Verkligen en toppen dag!

Vi började med en två timmar lång frukost här hemma...
Måste varit den längsta frukosten nånsin :)
Men det är viktigt att hinna med tillräckligt mycket kaffe! ;)

Därefter hoppade vi in i bilen, och körde till IKEA Malmö :)
Celle köpte på sig massa värmeljus, och jag köpte lite ljus
och nya gardiner. (Make over dags i vardagsrummet!!)

Efter IKEA så lyckades vi ta oss till Triangeln, imponerande
att vi hittade dit utan att köra fel :) Två kloka huvud ihop så.

Lite shopping på H&M, och sen en fika på Espresso House på
gågatan. Fler än vi som tänkt den tanken, men å andra sidan
så har ju många varit lediga idag då det varit röd dag. :)

Kvällen avslutades hemma hos Celle med kaffe & middag :)
Vi lagade till nypotatis, och lax på spenatbädd och creme fraiche
täcke. HIMLA GOTT!


Tack TEAMI för en super dag med dej! <3

Positivt överraskad!! :) :)

Idag när jag gick ifrån medicin förhöret, så trodde jag att jag hade fått ett G i ämnet :)
(Siktade inte på högre, och hade varit fullt nöjd med G i betyg.)
Loggade precis in i systemet, och ser att jag fått ett VG i medicin grund!! :) :)

Behöver jag säga att jag är GLAD, NÖJD OCH JÄVLIGT STOLT ÖVER MIG SJÄLV?! :))

Jag är grym!

Ännu en kurs avklarad! :)
Ett steg närmare min undersköterska titel! Jaaa! :)

Idag klarade jag den muntliga delen också på medicinen! :) :)

Nu är det först sommar och semester innan vi går på nästa.

Måste räkna ihop mina poäng... Tror faktiskt inte att där är särskilt mycket alls kvar till jag är KLAR! Fick ju dessutom tillgodoräkna mig två ämnen från gymnasiet :) :)

Note to self

Lev som du lär! :)

Har tagit ett beslut, och nu är det BRA!
Ibland får man tänka på sig själv också :)

Söndag 3/6

Skön sovmorgon, god frukost, underbar dusch :)

En trevlig fika & en blåsig promenad i Helsingborg :)

Därefter blev det några trevliga timmars kaffe med Bella :)

Och nu avslutar jag dagen med en dusch (till) och djupdykning i medicin arbetet :) puuh...

Härliga helg... Var tog du vägen? Jag saknar dig redan!

Bästa!

Underbar helg! Underbara människor som förgyller dagarna :)

Och idag är det söndag, och detta kommer bli en minst lika bra dag :) I can feel it! :)

Crea Diem! Javesst...

:)

Det bästa med livet är att vi kan göra fel, men vi är aldrig fel.


Citat: Torkild Skiöld

Ledig helg

Långhelg nu! Ledig fre, lör OCH söndag! Inte alls dumt ;)

Sovmorgon idag, sen har jag pluggat lite :) Snart dags för muntligt förhör ju på medicinen ;) Gött att ha det överstökat sen!

Snart ska jag bege mig till Jakobsgatan. För idag flyttar min kära Cellebelle till EGET bo! ;)

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0