Torsdag...

Idag har jag varit ledig inför kommande jobbhelg.

En skön sovmorgon med Markus, sen en gofrulle med varma baguetter :)

Hade sett fram emot en hel dag tillsammans, tyvärr åkte M på jobb. Så efter frukost å lite slapp körde vi till Furulund för att hämta kläder & sen blev det mjukglass på Sibylla :)

När M körde till jobb åkte jag ut till Centan ett tag... Ett par trosor kom jag hem med! Att de ska va så svårt att hitta en klänning!

Ikväll har jag och Sara J powerwalkat en timme :) Så härligt väder!

Hunnit tvätta undan massa oxå...

Ikväll blir det till att sova ensam igen, men får i alla fall två nätter i helgen tillsammans! ❤ (Man ska va glad för de lilla...)

Imorgon fm ska jag ha frukostdejt med Sara L! Ser jag fram emot! Min duktiga socionom-vän! :) Klar med sin utbildning idag, efter att ha kämpat hårt i 3,5 år! Så grym kompis har jag!! ;) ❤ Grattis vännen!! Och lycka till! :)

Dags att lägga lakan i sängen... Snart sovdags tror jag! Ha de gott....

En känsla...

Ibland känner jag mig som en skadad fågelunge.
Men sen är det kanske inte så konstigt heller.

Måndag!

Kom hem vid 7,30 imorse efter en tur med Markus lastbil inatt. Fick jag uppleva lite av det livet också. Jag sov iofs hela vägen från Jönköping inatt, bra dumt att ställa om dygnet ju :)

Köpte med oss frallor hem som vi käkade innan Markus hoppade ner under täcket.

Själv tänkte jag betala lite räkningar nu och sen ska jag va o klippa mig 12,30. I em när Markus vaknar blir det en tur till Nova :) Och ikväll tänkte jag ta mitt fläsk till gymmet o vara duktig i en timmes tid! Förra veckan blev det två träningstillfällen... För lite! Jag tänker inte gå o bli tjock nu, icke! ;)

Nä, ha en bra dag!! Det tänker jag ha!


Puss o kram


Ledig dag!

Så skönt det varit med en ledig dag idag!

Det blev frukost framför tv'n, längesen nu... Sen en timmes pw med Sara :)

Slappat lite mellan varven, handlat och tvättat av bilen!

Det blev en timmes styrka i em med Sara och sen käkade vi middag tillsammans sådär lite impulsivt! Man kan visst dricka vin till lunchkorv å pasta ;) Avslutade kvällen med en film o pop corn. Bra dag med andra ord! :)

Saknar Markus! Men om 13,5h ses vi! ❤

Gonatt


Flytt, resan & kärleken ❤

Ja, som ni vet har jag varit väldigt frånvarande på bloggen under lång tid ;) Roligt att det finns underbara läsare som ännu går in då o då i hopp om att jag ska ha uppdaterat! :) Då kommer jag göra er glada genom ett inlägg även idag :)

Jag får väl uppdatera er lite om det "ena och det andra" ;) 2013 måste verkligen vara MITT år! :)

Jag har flyttat till en stor, fin lägenhet som jag fullkomligt älskar!! Någon vecka innan jag flyttade så träffade jag världens finaste kille, min Markus. Tro mig, han har fått kämpa lite, men han fick mig visst på fall till sist ;)

Hjärtat kom med idéen om en veckas solsemester i Turkiet, då det i princip är hans enda semester denna sommaren :-/ Och tja, jag hade redan tagit mig ledigt så det passade ju bra :) Vi hittade en BILLIG all inclusive resa till Alanya så vi bokade och sex dagar senare satt vi på flyget! :)

Hade en riktigt mysig vecka tillsammans... Sol, bad, shopping, lite fest, utflykter blev det :) Träffade ett trevligt par också som vi umgicks med och som vi ska träffa här hemma sen :)

Tänk hur allt bara kan vända? Saker och ting ordnar faktiskt upp sig i slutändan! :) Jag är glad & lycklig! Jag har dom bästa vännerna och den finaste, mest omtänksamma pojkvännen! ❤

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0