...


Idag har jag känt mej ledsen, kan inte hjälpa det. Tårarna bara kom när jag steg innanför dörren här hemma. Och inte ville dom sluta rulla heller.

Är det som någon sa en gång, att man måste ha dåliga dagar för att uppskatta dom bra? Eller är det här nåt annat än ännu en dålig dag?

J o b b i g t ! :(

Bästa helgen! ❤

I fredags bjöds det på förfest med grillning hemma hos Sara & Jimmy. Det enda konstiga var att Sara inte va där ;) Kl 22 åkte vi in till Lund för att möta henne och hennes studentkompisar på Mejeriet. Vissa var redan bra i gasen där ;-) Man låg ju efter hela kvällen! Åkte hem vid 2 tiden, då Markus va inne o hämtade.

Och honom hade jag saknat & längtat efter hela veckan! Inte kul alls när han jobbar borta :( Så de va riktigt skönt att få ha honom hemma igen ❤

I lördags körde Markus och hämtade sina barn, sen började vi dagen med god frukost tillsammans hos mig. :)
In till Malmö o lämnade L på kalas sen tillbringade vi några timmar på Emporia. Innan vi körde till Furulund igen spelades det minigolf :) Kul! God mat på Milas & sen avslutade vi kvällen med jordgubbar o film i soffan.

Igår blev det en tur till Ikea, och lite roadtrip :) Kom hem på eftermiddagen då mina bröder kom på besök båda två :) Grillade gott och blev en himla bra kväll!! :)

Verkligen en kanonbra helg!! ❤❤❤ Längtar hem till M nu! Får passa på att mysa massa denna vecka, för på söndag åker han igen:((

Xoxoxo



❤❤❤

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0