Ledig dag!

Denna veckan är rätt skön om jag får säga det själv. Jobba mån & tis, ledig ons, jobba tors + fre, och sen ledig lör & sön. Har man det bra eller? ;)

Skönt med en sovmorgon idag. Ställde klockan på 9, men gick inte upp förrän en halvtimme senare. Hoppade i duschen och käkade lite frukost.

Jag har varit på lunchdejt idag. En rätt trevlig sådan :) Knasboll med sjuk humor! Sjuk humor är bra! :) Därefter fick jag ett ryck och körde först till Burlöv (som för övrigt är jättetråkigt...) för att komma hem med lite smått bara, så därför fick det bli en snabbis inom Center Syd också. Hittade i alla fall en vit hood där. Bra att ha nu till lite kalla höstdagar/kvällar. :)

Precis kommit hem från en sen powerwalk. Jag fick ju vänta ut regnet! Men det blev i alla fall en rejäl runda på ca 8km så det får man väl vara nöjd med. :) Testade att springa en liten bit, men la det på hyllan... Jag tyckte att jag kände nåt konstigt i knäet, så jag vågade inte utmana ödet. Det är skit... Det har tagit mig tre år att komma till skott, och så kommer nåt sånt här emellan. Nåt sånt här... Vad det nu är.

Nä, en dusch på detta. Ha det!

Också ett sätt att ragga.

- Använder du mjölk i ditt kaffe?
- Nej, vaddå?
- Haha, jag bara skämtade med dig ju. Du vet, dålig raggningsreplik.
- Jaha! Jag som tänkte bjuda in dig på en kopp te.
- Te funkar! Men jag har mjölk i mitt te också... och socker. Inte för att jag behöver det, jag är redan söt ju.
- Haha, ja och då behöver du inte hett te heller! För du är jävligt het också!!

#Man.har.inte.roligare.än.man.gör.sig

Då var måndagen snart också över....

Ganska händelselös dag...

Har hunnit jobba mina 8 h idag, och sen hade jag bestämt med Christel att vi skulle ut och gå. Så vi gick 9 km i värsta stormen, typ. Fast det kändes skönt när det var klart i alla fall.

Annars har jag ännu en gång fått överge mitt kaffe. Nu är det dags igen, för en släng magkatarr. Antar jag får skylla mig själv, slarvat med vattnet sista veckorna och bara druckit åt helvete för mycket kaffe! Såå, som man bäddar får man ligga.

Äsch... På återseende! ;)

Förlåt

Jag vet att jag varit fruktansvärt dålig på bloggandet den här veckan, men har haft fullt upp med annat. Annat som jag inte kan, och inte vill dela med mig av.
Denna helgen är jag "långledig", tre dagar istället för två. Det är UNDERBART! Igår vaknade jag dock av mig själv kl 7. Mindre kul en ledig dag, men men. Vid 10 tiden kom Jenny hit i alla fall. Då käkade vi frukost tillsammans framför VBÅ. Därefter la vi oss i varsin hörna i soffan och satte på en film. :)
Jag höll på att springa upp och ner från tvättstugan under tiden. Man får en hel del tvätt kan jag säga när man inte tvättat på tre veckor. :-P Och dessutom inser man hur mkt kläder man har!
Efter filmen fixade jag Jennys hår så gott det gick. (Det är inte lätt att göra nåt "kul" med en kortklippt frisyr!)

Igår kväll blev det ett besök på Malmöfestivalen tillsammans med Izza & Kenny. Så det blev ett besök i alla fall detta året! ;) Både jag och Izza sa att festivalen verkligen inte är densamma. Den är verkligen LITEN numera. Vi fick i alla fall se "Maskinen" och "The Ark" på Stortorget. Och dom var bra båda! Käkade varsin halal-kebab (Mycket god! Måste vara för att det var just halal.... [...]) och tog varsin öl. Öl tillhör ju ändå festivaler! :)
Tack vänner för en trevlig kväll! :))
Ikväll blir det ett besök i Eslöv. Jag har inte träffat Ann & Nathe på sjukt länge... blir ju så ibland tyvärr. Men ikväll ses vi!! :-)
xoxo

...

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt hur du längtar dig bort som en fågel i bur
En obehaglig distans en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?
Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...
http://open.spotify.com/track/3mClGFGgF0C5M2XS5Shbnn

Måndag 22/8

Idag blev det en lång och härlig sovmorgon! Fin frukost, och lite segande i soffan. :)

Kaffe hos Jenny... Ett besök hos frissan. Klippte millimeter och betalde ändå fullt pris. Men men, det är ju så det är. Och överraskande nog har jag inte gett upp tanken om att låta håret växa ut litegrann... för då hade det minsann rykt av idag! ;)

Kände mig lite shoppingsugen också, så det fick bli till att köra till Centan. Kom hem med ett par träningsbyxor, hårfärg, fyra st baströjor och örhängen + halsband. Typ 700 spänn för allt c:a. Överkomligt.


Nä, lite te nu... Ska fortsätta titta på mitt program här på tv'n.

xoxo
P.S. Jag hatar tvångsvila! Alla bara pratar om att dom ska till gymmet, ut på en powerwalk bla bla bla.... och jag vill så gärna, men kan inte. :/  Man blir fan ledsen!!

En bra söndag med jobb, sol & underbart sällskap!

Haft en superbra dag! Jobbat dock, men fick gjort massor och massor av bra saker. :-) Och att solen har lyst och det har varit varmt och skönt är helt underbart!

När jag kom hem, bytade jag om till svalare kläder... Jättevarmt ute i eftermiddags ju. Tänkte att jag skulle försöka mig på en skön promenad, men blev klok på rätt fort att det verkligen inte skulle gå. Gick ner till Konsum i Furulund och hem igen. Vi snackar kanske max 1 km... Det tog mig 25 min. Det har känts någorlunda i benet hela dagen fram tills man kom hem, men så har man också gått en hel dag och blir trött i benet... Nu har jag köpt hem Voltaren gel i alla fall... Ska testa med den och se.

Ikväll har jag haft min fina Jenny och hennes Micke på mat. Vi käkade lasagne och lite grönsallad. Supergott! Sen blev det kaffe, film och lite god glass. (Eller lite mer än lite kanske... hehe.) Så nu har man testat GB's ½ liters Nogger & Krokant. Goda båda, krokanten var rätt söt, men Noggern smakade som Nogger ska. Mums!

Nä, nu ska jag se en film till tänkte jag, för att sen sova gott. Ledig dag imorgon, och då är det äntligen dags för att KLIPPA SIG! Wiihoo!! ;-)

xoxo

...

Btw -
Varför har människor så svårt för att STÅ FÖR VAD DOM TYCKER?

Lördag middag, och jag är i farten.

Efter att ha sovit 50 min på soffan igår kväll, var det ett jäkla jux [?] att somna inatt. Vid två gick jag upp ur sängen och rökte en cigg, för att sen gå och lägga mig för att ge det ännu ett tappert försök... Det där med att somna gott. När klockan var 2.30 hade jag fortfarande inte somnat, men det var i alla fall sista gången jag kollade på klockan. Hatar såna kvällar/nätter när det är stört omöjligt att somna!

När klockan ringde imorse, kom jag lite motvilligt upp ur sängen i alla fall. Och sen flöt morgonen på rätt bra. Eftersom det är lördag idag, tyckte Camilla vi skulle ha frallor. Tydligen är jag lättövertalad... jag som skulle käka frukost hemma när jag gick hem på mina timmar. :)

Så när jag väl kom hem, satte jag igång med att fixa lite mat. Middag tills ikväll, eller kanske imorgon. Jag är inte hungrig idag känner jag. Blev några rödlöks-och fetaost pannbiffar rullade och stekta i alla fall. Sjukt gott är det, men idag kan det hända att jag kör på yoghurt och müsli bara. Vi får se.

Blev erbjuden en lunch idag... men det får bli senare i veckan. Måste hinna vila innan jobb i em/kväll.
Ha en bra lördag!

Sömnig fredagskväll

Om man somnar i soffan och missar halva filmen... Betyder det att filmen är dålig då? :-P

Dags att sova nu i alla fall. Jobb imorgon bitti.
Godnatt!

Det är fredag, och jag tänker unna mig ikväll!

Nu är min kaka klar! Testar ett nytt recept idag!


Den ser rätt smarrig ut, ellerhur?! :-)
Receptet finns HÄR.

Härligt med lediga dagar då man får mycket gjort!

Gudomligt skönt med en ledig dag idag!

Sovmorgon till 10.30. Inte riktigt meningen att sova "så" länge, men jag antar att jag behövde det. Blev som vanligt en god frukost i soffan framför "Våra Bästa År". (Ja, jag vet... Sämsta programmet som finns, men det är ett måste när man är ledig. Det är farligt att frångå sina rutiner!!"

Jag har hunnit storstäda hela lägenheten! Dammat, dammsugat, moppat golv. Det blev dessutom ett ICA besök för att fylla på kylskåpet, så nu har man en massa gott hemma igen! :) Bara att välja och vraka!

Tandläkarbesök i eftermiddags. Och det gick skitbra! Var så nojig över det innan jag satte mig i stolen... Jag var inte rädd för tandläkaren när jag var yngre, men på senare år har man råkat ut för tandläkare som varit så hårdhänta och burdusa, så jag skyller rädslan på dom. (Man kan FAN ta det lugnt, man behöver inte slita och ha jävligt brått!)

Ikväll var det så skönt väder, så jag tänkte att jag ville ut och testa mitt knä. En skön löprunda i lagom tempo. Ja, jo... Det var jätteskönt ute... Men jag kände mig stel som en pinne, och ont hade jag. Jag har ändå vilat i en HEL vecka nu, och dom två sista dagarna har knäet känts någorlunda bra ändå... men icke. FAN. Så, jag vet inte... Lite mer vila, ev köra powerwalks istället ett tag.

Imorgon är det jobb igen. Jobb hela helgen, men det ska nog flyta på bra. Brukar ju göra det...

Längtar till måndag... LEDIG, och ÄNTLIGEN ska jag få lov att gå till frisören och klippa mig!! Wihooo!!

Crea Diem

Idag tänker jag skaffa mig en bra dag! Jag ska inte låta det bli ännu en dålig dag, för jag tycker dom har duggat tätt sista tiden.

Jag ska omvända det negativa, och göra det till något bra istället - för vet ni vad?! Inget och ingen ska få förstöra min dag! Så är det bara!
"Fullkomlig och perfekt kan ingen vara, hur mycket vi än försöker!"

Kom ihåg...!

Du är det viktigaste du har i ditt liv!
Låt aldrig någon säga till dig att du är dålig!
Du är bra som du är!

Faaan.

Jag är trött på att det blåser motvind!
Jag behöver lite medvind nu - jag förtjänar faktiskt det!

Undrar om man kan vända det till nåt bra?

Har haft en riktig pissdag! Längtade hem efter min säng redan vid frukostrasten, tur man hade massa att göra sen resten av dagen. Jag vet att jag låter vissa saker påverka mig, men det är inte så jäkla lätt att INTE bli påverkad när det är så nära inpå. Kryptiskt, jag vet.

Har väl en del funderingar för tillfället. Och det är väl det som spökar lite. Och att saker och ting jävlas för mig gör inte saken bättre. Ibland hade det varit kul med lite uppskattning! Det hade varit kul om knäet hade varit bra också, trots att det känns bättre idag. (Alltid nåt!) Funderade på om jag i alla fall skulle kunna ta en promenad, men jag vet, kommer jag väl ut så kör jag på i 190 och då är det kört igen kanske. Sååå.... Ännu en vilodag.

Ringde Jenny när jag slutade, skulle ev ta kaffe i em. Antar att hon sover... :)

Jag är trött. Och jag vill verkligen gå och klippa mig NU. Tyvärr hade min frisör fullt hela denna veckan också. :( Just my luck! Fast jag ska kolla mitt schema nu, och ringa henne igen. Kanske man kan få en tid i nästa vecka i alla fall. HOPPAS!

xoxo

Jävla knä!

Ledsen och irriterad över mitt ben idag. Det kändes någorlunda okej igår, fram tills på kvällen. Då började det göra ont igen, och jag haltade mig fram.

Jag är riktigt inne i det här med att röra mig och motionera just nu, och då vill man liksom rida lite på vågen. Det blir ett beroende, och det är bra tycker jag. Bättre att röra på sig, än att sitta still. Det blev 2 dgr denna veckan bara, men jag kan ju varken powerwalka eller springa som det är nu. :(

Hoppas det går över snart. Vill inte, och det är dumt att anstränga det just nu. Rätt vad det är, har man kanske en inflammation i knäet istället.

...




Lite sliten idag får man väl erkänna att man är!

Kräftskivan hos Jenny & Micke igår blev verkligen hellyckad! Så trevligt och roligt vi hade! Jag hoppas på att någon snart lägger upp lite bilder på facebook så man kan "låna" några där :) Jag är inte så duktig på att ta med kamera, eller att använda den längre... Annat var det för nåt år sedan. :)

Jag och Sofi stapplade hemåt vid 04.00 imorse i alla fall. Vaknade vid 12 tiden i middags. Då fixade vi i ordning lite god frukost och kaffe, som vi käkade framför en film i soffan. Sen blev det ännu en film, och jag råkade visst slumra till lite där. :-P Väldigt trött idag, inte alls bakis, bara trött. Jag drack inte särskilt mkt igår, men det blev en lång kväll.

Skulle egentligen tvätta idag, men jag får ta det en annan kväll. Jag orkar inte. Orkar inte halta ner för trappan heller. Det är jobbigt nog som det är.

Nä, nu ska jag se vad jag ska göra... Käka lite mat, eller duscha först?

Kräftskiva tonajt!

Jag hade rätt... Vilodag för knäet även idag. Buh, det känns minsann.

Ikväll är det kräftskiva hos Jenny & Micke! Ska bli superroligt! Och kräftor är aldrig fel... Inte vin heller för den delen! ;) Kommer ihåg förra kräftskivan som jag var med på, haha... Det fick ganska vilt till, och dom fick nog inte ut oss förrän 4,30 på morgonen. Planerar att det inte ska bli tidigare denna gången! ;) Ska bli kul att träffa min Jöösse igen också! :)
Har dammsugat över lägenheten och bäddat rent nu, för inatt har jag övernattningsgäst/er. :)

Snart dags att hoppa i duschen, och fixa till sig lite. Jodåsåatte. NU KÖR VI!

Om jag bara vetat, så hade jag haft ett val.

Minnen gör det svårt att glömma saker. Och dig tycks jag inte vilja glömma. Jag försöker fortfarande varenda dag.

Men jag ska berätta en sak. Jag är arg på dig. Jag är arg på dig för att du sabbade det då, och jag är arg för att du vill ha mig som din dröm nu. Det är inte okej. Inte när jag vill(e) vara din verklighet.

Jag hade valt annorlunda. Om du bara berättat det då, istället för långt senare.


Mys-Fredag

Haft en supermysig kväll med underbara Cellebus :)

Vi har ätit en god middag bestående av lax, kokt potatis, kokta morötter och kall Lemon/dill sås. Det blev verkligen smaskigt gott, och det var svårt att låta bli att ta om... Så tog om, gjorde vi :-)
Till kaffet ikväll delade vi ett Lindt Dark Roasted Almond. Lätt att det ska köpas hem fler ggr! Smakade som ett mörkt schweizernöt choklad... På ett "ungefär" :) Riktigt gott!

En kisserunda med Xena, kompisförsök mellan hunden & katten, massa snackade och sen blev det visst en film i soffan. "Crash" hette den. Först blev vi inte kloka på den, och tänkte väl först att den var dålig... Tur vi inte gav upp! Vilken film!! Lämnade verkligen en hel del eftertanke!

Tack fina du för ikväll! <3 Du är guld värd!

Dags att sova sig nu... Fast det blir nog inte så svårt! Hoppas mitt knä är bättre imorgon. Vet att jag borde vila det, men kan inte sitta stilla... Vill ju RÖRA på mig, nu när jag äntligen kommit in i det igen efter en alldeles för lång paus. :( Men men... Vi får väl se. Dumt att överanstränga ett redan ansträngt knä, det kommer sluta illa bara.

Sov gott!!

Dagens motion 11/8

Dagens Träning:
7,37 km löpning -
48:53 min (6:38 min/km)
593 kcal förbrukade

Jag trodde inte att det skulle funka så bra att springa idag. Sist jag sprang fick jag ont i vä ben, precis i knävecket. (Andra gången på samma ställe.) Fast vi får väl se hur det känns imorgon när man vaknar!!?

Ca 7 km känns bra att springa. Det är nog precis vad jag klarar för tillfället, så jag får nog hålla mig här nu ett tag. Fast sen har jag ett mål! Det måste man ha, men just nu säger jag inte vad det är! :)

...

Jag kände det idag mer än någonsin.
Jag vill verkligen...
Kanske dags att lägga ner lite energi på det?

Spännande dag!

Fan, det suger att knäet konstrar! Vila idag, och på det igen imorgon.

Har fått gjort massor idag! Jag är helt uppe i varv!
Hann med en macka o en kopp kaffe borta hos Jenny i em.
Håller på att tvätta för stunden, och väntar på mamma.
Vi ska på äventyr! Ett snabbt äventyr dock! :)

P.S. Jäkligt konstigt hur kappan vänder efter vinden ibland!! Ellerhur?! ;)
Ni är så jäkla olika i det stora hela, men på så många punkter så lika!

Onsdag

Sista lediga dagen idag, imorgon börjar allvaret igen. Jobb torsdag och fredag - rätt skönt med en mjukstart. Och helgen är fullplanerad, och det ska bli såå kul! :) Middagsdejt & mys med Celle på fredag kväll, kräftskiva på lördag! Gött!

Gick och la mig lite efter 12 inatt, tänkte det kan va bra att försöka komma in i rätt tid igen. Det tog en jäkla tid att somna, och imorse har jag vaknat flertalet ggr. 9.15 gav jag upp och gick upp i alla fall. :) Kaffe, frukost och sega sig i soffan lite. Pratade med en killkompis om både det ena och det andra... Så nu fick jag lite idéer!

Ska ringa Jenny och höra om hon vill med mig ut till Lödde och kolla en sak... Behöver smakråd.

Konstigheter i mitt knä idag, samma knä som tidigare. Fuck. Alltid nåt.

Nä, men på återseende vetja!

Det blev fyra istället för tre - Improvement!

Igår blev det en runda i skogen :)
Har tidigare sprungit som mest 3 varv där ute på ca 40 min, så igår tänkte jag att jag skulle springa 3½ varv istället. Utöka lite... Men när jag väl sprungit det där halva varvet, så tänkte jag att det var lika bra att fortsätta. Så det blev 4 varv! GRYMT! Benen kändes som gummi efteråt, men klart värt det....

Ville dö redan efter 2 km, men jag är envis och vägrar ge upp. Sluta springa, o börja gå? Aldrig!

Mysfrukost & Shopping

Idag blev det mysfrukost med Jenny hemma hos henne.
Nya bullar, massa gott pålägg och kaffe. :)
Så klart tittade vi på VBÅ - Ett måste ju!

Efter det funderade vi på vad vi skulle hitta på,
men kom fram till att en runda på Nova lät bra!
Lite shopping och en kaffe på Espresso House!

En runda inom ÖB för att handla grejer till den årliga
kräftskivan! :)
Sen blev det att vi körde hemåt igen, och tog oss lite mer kaffe.

Har även hunnit fixa en del här hemma, så det känns skönt att ha
det gjort! :) Så slipper man i alla fall det imorgon!

NU: FILM!


Ångest ---> Två dagar kvar bara! :(

Det beror på hur man ser på det.

Antingen är man en del av problemet, eller en del av lösningen.

Sandskogen idag...

5 km löpning i Sandskogen - check!

Hamnade hemma hos lillebror efteråt på lite te och kaka (aj, det var inte bra... fast, rör man på sig så har man råd med en kaka då och då.)

Stranden igår - Soffan idag

Igår vaknade man till fint väder, så det blev några timmar på stranden med mamma, Ann och Nathaniel. :)
Lilla trollunge! <3

Igår kväll blev det hämtmat och en rolig film hemma hos Ann & Nath. :) "Hall Pass" hette den visst. Den är till att rekommendera!

Inte lika roligt att köra hem, då det spöregnade, haglade och blixtrade en hel del. Det lös verkligen upp hela himlen, svårt att se vägen framför sig. Fast hem kom jag till sist! :)

Idag är det ju bara en massa regn, så kanske en dag på soffan idag då? :) Fast jag har lite jag skulle vilja hinna med idag, kanske lika bra att sätta igång med det så man kan slappa sen istället. Söndag redan. Ångest! Några sköna dagars ledighet till, sen så.... Bläääh. Det tänker vi inte på nu!!

Med viljestyrka...

Igår lyckades jag på ren vilja springa nästintill 6 km. Det är bra det!


Idag hade jag tänkt köra ut till skogen, skönare att springa på mjukt underlag. Tyvärr regnar det idag, men vi får väl se... Blir kanske uppehåll så småningom? :)

Fika-fredag!

I middags kom Ann & Nathaniel till lilla Furulund,
så tog vi en liten promenix bort till Carolas café.

Frukost för mig, och lunch för Ann :)

En hembakad grov macka med ost & skinka - supergott.
Eftersom att vi satt kvar ett tag, så köpte vi kaka också,
men det var knappt vi orkade äta den, så Nathe fick en hel del. ;)

Gick en promenad genom skogen sen, superkvavt ute och en
jäkla massa svarta åskdjur.

Funderar på att skita i den där powerwalken idag, får bli en längre
sträcka imorgon istället då. Det blev ju faktiskt en del km igår, så
så kan det jämna ut sig. :-P

xoxo

Härligt att vakna upp till sol, och känna att "Detta kommer bli en bra dag"!

Idag blev det stranden med Jenny. :) Ett dopp, och ett halvdopp. Härligt! Godaste fikan hade vi med oss idag också... Pannkakor med jordgubbssylt! Så smarrigt! ;) Hann även med en snabb tur inom Gina Tricot - en tunika, och ett linne kom man hem med.:) Rätt okej för hundralappen!! (Rea är fint!)


Och nu ikväll har jag varit hemma hos Pappa & Gunilla på lite mat & kaffe. Riktigt gott var det! Grillad fläskytterfilé, potatisgratäng och sallad. Gissar att jag stinker massa vitlök nu dock! :)
Mmmmm!!

Imorgon blir det så klart - STRANDEN med Jenny, om det är fint väder. Hoppas på att Ann & Nathe också kommer ut. :) Annars får vi se vad vi hittar på! :)
Pussokram- skumbanan!!

Dagens motion

Dagens träning:
Powerwalk 2,69 km, snittid 7:58
Jogg 2,69 km, snittid 6:28
Helt slut! Ingen ork. För jäkla varmt ute! (Ssschh, nu ska vi inte klaga!)

Nu: Dusch, sen bort till min söta lilla Jenny Frida. ;)

Härligt

... Att vakna upp till fint väder! ÄNTLIGEN! :-)
Idag har jag, Celle & Malin haft en riktigt skön dag på stranden!
Massa solande, badande och skratt! 20 grader i vattnet kan man inte klaga på.
Nu är man mest sliten. Lite sömn, och en hel dag i solen. Jodå, det blir nog bra!

...

Gyyyyttt!

Det känns rätt bra när man som relativt otränad klarar att jogga 30 min i sträck.
Körde "uppvärmning" 10 min powerwalk. Runt 1,5 km. Därefter jogg 4 km.
Det ska bli ännu bättre! :-)
Jag tycker bara det är fantastiskt att jag tycker det är roligt?!?
Nä, en dusch på detta.

Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0