Fredagsfix!

Här luktar sååå gott nu i min lägenhet! :) och förslag om lussefikor hit & dit har trillat in när det kom ut vad jag höll på med idag :)



Gott med sovmorgon, mindre skoj med kvällsjobb.

Frukost framför tv'n i förmiddags. Härligt!
 
Blivit en del slappande också idag, inte riktigt på humör...
Det är väl den här satans förkylningen + diverse annat som bidrar till det.
 
Var ute och gick en runda precis i alla fall,
skönt väder ute fortfarande.
Får passa på innan snön och kylan kommer.
 
Ätit lunch också, knäcke med gulashsoppa! Funkar! :)
 
Usch, jag hoppas att min kväll går fort på jobb idag.
Längtar hem till min säng redan...
Men, jag får väl tänka på att det faktiskt snart är helg igen! :)

...

Födelsedagsmåndag!

Dock inte min födelsedag! :) Finaste lillebror har fyllt år, och ikväll blev det present, kaffe & kaka nere hos mamma! Mys! :)

Annars har jag hunnit med jobb idag, flabbkaffe med Sara innan vi stack till gymmet för att köra kettlebell :) Samma härliga pass som förra måndagen! Nice! :) Förra veckan hade jag träningsvärk i tre dagar efteråt. Haha :)

Sovmorgon för mej imorgon, gott mos!


Veckans Träning :)

Måndag:
* Crosstrainer 15 min
* styrketräning (triceps, biceps, mage) 15 min
* Kettlebell 45 min

Tisdag:
* Vila (sprang iofs flera timmar inne på Gekås!?!)

Onsdag:
* Vila

Torsdag:
* Crosstrainer 10 min
* Styrketräning 60 min

Fredag:
* Powerwalk (6,36 km) 54 min

Lördag:
* Crosstrainer 11 min
* Styrketräning 30 min
* Cirkelträning (Saras upplägg) 40 min

Söndag:
* Vila


Total tid: 280 min
Dåligt med träning denna veckan... Får bli bättre nästa! :)

Bra lördag!! :)

Förfest igår hemma hos Sara J! Sen fest hemma hos Hilde som fyllde år :)

Kul fest, massa folk! Gott vin, roliga danser & mkt skratt! ;)

Fick ett roligt sms imorse av Sara när jag vaknade upp... På soffan! Det blev nog lite för mkt vin igår, för en hel del av oss! :)

Eftermiddagsmys ❤

Blev det idag hemma hos Celle! Några koppar kaffe tillsammans & lite pipande från Xena fick vi lyssna på! :)

Tack Cellebus! För lån av filt & "allt"... ❤


På kvällskvisten.

Torsdag kväll.... Det innebär att det snart är fredag och det är minsann denna veckans bästa dag. :) Ska bli så skönt med en ledig helg nu. Jag behöver den!
 
Idag har jag jobbat kväll, så under förmiddagen/middagen hann jag med 2 maskiner tvätt & 1½ timme på gymmet. Blev ingen middag direkt idag, nöjde mig med en smörgås med ägg & lax på. Har ändå ätit bra med mat & frukt idag! Och varit ordentlig med vatten-intaget också. Det är jag alltid på mina gym-dagar. Det är värre när jag inte tränar alls, för då kan det lätt bli kaffe under en hel dag. Inte alls bra, I know.
 
Snart dags att hoppa i sängen. Har konstiga tankar, känslor och funderingar för tillfället. Jag känner nog att jag bryr mej fast att jag inte bryr mej, och att oroa sig har ju aldrig löst några problem, så bättre att ta dagarna som dom kommer och se vad man gör åt var dag. Om ni förstår vad jag menar. Man står sig själv närmst... Så är det bara. Och man är bara människa. En människa med känslor.
 
Sov gott.

Bio date -----> Breaking Dawn: Part II

Ikväll har jag & söta Pernilla varit på Filmstaden i Lund & kollat på bio.
Sista filmen av Twilight filmerna blev det; och den var minst lika bra som dom andra filmerna varit!
Så det var ett bra val vi gjorde! :) Och ja, kanske jag ändrat uppfattning om Edward nu! Inte såå dum.
 
 
Vi hade pratat om att ta en fika på Espresso House efter filmen, men vi glömde att lägga på tillräckligt
med pengar i parkeringsautomaten, och vi orkade inte springa till bilen och lägga på mer för att sen
springa tillbaka igen till caféet. :)
 
Därför får det snart bli en träff för oss igen!! :) :)
Tack vännen för ikväll! Så kul att träffa dej, hoppas det blir oftare! :)
 
 
 
 


Dagens destination: Ullared :)

Idag har jag & Sara varit uppe och härjat på Ullared. :) På vägen upp stannade vi på Snapparps och köpte med oss lite gott på vägen :) Årets första lussebulle, mumsigt.

Var uppe vid 11 tiden och jagade fatt i vars en femma till våra vagnar, för det hade ju så klart ingen av oss tänkt på ;)

Rätt mycket folk där, men väl inne så gick det rätt bra ändå med trängseln, får panik på sånt annars. Två timmars shopping, och sen åt vi middag, fläskschnitzel, pommes å bearnaisesås! Satt fint :)

Därefter blev det ännu fler timmars shopping! Tror jag slagit personligt rekord i antal timmar inne på Gekås... Haha. Men hem kom jag med lite smått & gott, och faktiskt en hel del kläder. Hittade lite sporttoppar, en tunika, kofta, vardagströja, finare tröja, tjock tröja, ett par byxor (!) och en kofta. Och ett par finfina gardiner till vardagsrummet! :) Lovely!!

Ju fler timmar på dagen som gick, ju mer gjorde träningsvärk sen igår sig påmind! För Sara var det likadant! Haha

Tack fina vän för en lång, och trevlig dag med dej!! Nu tar det nog lång tid innan vi sätter vår fot där igen!! ;) ❤

Puss och kram


Måndagstrött - kaffe - träning

Oj vad jag inte gillar att jobba måndagar efter en jobbhelg. Då är det skönt att man har en kort dag i alla fall. :)
 
Efter jobb körde jag hem till mamma för att lasta in mina vinterdäck i bilen. Ner till Gummicentralen & fick påsatt däcken där. Inte särskilt billigt kan jag ju tycka... Men så slipper man stå med besväret själv. Och det är ju rätt nice - ibland får man vara bekväm! ;)
 
Efter däckbytet, blev det kaffe på Högalid tillsammans med Sara & Lola :) Kul att träffa dom båda! Lola träffar jag ju inte så ofta, men trevligt när det händer! :) Sara fick äran att plocka mina ögonbryn också, så nu är dom så fina så. Tack vännen!
 
Sedan avslutades vi, jag och Sara, den här dagen med ett kettlebell pass tillsammans. Detta passet (upplägget) var bättre än förra måndagens. Det var grymt pulshöjande, jobbigt men samtidigt ett roligt pass med bra övningar. Det gav verkligen bra & positiv energi till en! :)) Tror jag verkligen hittat min nya träningsform!
 
Nu blir det lite tv, innan säng. Upp tidigare imorgon på min lediga dag. Äventyr väntar! :o))

Säljes!!

Lite kläder jag sorterat ut som hängde & tog plats i garderoben.
Hör av er om det är nåt ni vill ha.

Söndagsmys snart!! :)

Efter en lång jobbhelg är det skönt att det nu äntligen är söndag kväll! :))
 
Om 45 min tänker jag bänka mej i soffan! Söndagshäng! ;)
Och jag är förtjänt av nåt gott :)
 
  
  +  
 

Veckans Träning :)

Måndag:
* Kettlebell 50 min

Tisdag:
* VILA

Onsdag:
* Crosstrainer 15 min
* Styrketräning 60 min

Torsdag:
* Crosstrainer 40 min (11 km, Hiit pass)
* Situps 25*4 (7 min)

Fredag:
* Crosstrainer 12 min (3,81 km)
* Styrketräning 65 min

Lördag:
* Crosstrainer 10 min (3,4 km)
* Bodystep 30 min
* Bodypump 30 min
* Cxworx 30 min

Söndag:
* Powerwalk 45 min (5,46 km)


Total träningstid: 394 min


Svar på era frågor! :)

Här kommer era frågor och mina svar i tur och ordning! Tack för era frågor, jag hoppas att ni blir nöjda med mina svar! Vissa frågor var enklare än andra att besvara. Djupa frågor som kräver att man tänker till lite mer :) Superroligt att läsa om varför ni läser min blogg och vad ni tycker om den! TACK! :) :)
 
 
Sara :)

Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år? Innefattande: kärlek, jobb, träning, vänner och allt som hör livet/vardagen till? 

SVAR:
Att tro är detsamma som att ingenting veta :) Och det är ju omöjligt att veta hur mitt liv ser ut om fem år. Däremot hoppas jag att jag hittat Prinsen, och har i alla fall en liten knatte :) Tränar givetvis fortfarande om fem år även om jag har dragit ner på det. En god vana ska man hålla fast vid :) Jobb, svårt att veta... Kommer i alla fall att jobba med människor så mycket vet jag! Älskar att jobba med människor, unga som gamla. Får se vad som händer i framtiden. :) Vänner... Älskar mina vänner och dom är viktiga för mig. Givetvis hoppas jag och tror att dom kommer orka hänga fast vid mej och jag vid dom ;) Skämt åtsido.

*Milla*

Vilka är dina styrkor/svagheter? 
Vad skulle du helst jobba med? Typ drömyrke. 

SVAR:

Det här var en intressant fråga! Mina styrkor och svagheter! :) Mina styrkor är att jag är lojal och ärlig och tror gott om människor. Att tro gott om alla människor får även tillhöra en av mina svagheter. Tyvärr. En annan styrka är att när jag väl tar mig an något, så ser jag till att ta mej i mål på ett eller annat sätt. En svaghet är att jag oftast är för snäll, och tänker mer på andra än på mej själv.Och din sista fråga Milla... På sätt och vis har jag redan mitt drömyrke. Jag har aldrig vetat vad jag "vill bli när jag blir stor": Jag vet att jag vill jobba med människor för det är nåt jag älskar. Sen kan det breddas otroligt mkt.

Malin 

1. Vad vill du bli när du blir stor?? Eller snarare, drömyrke? :) 
2. Vem hade du offrat ditt eget liv för? 
3.vad vill du åstakomma med träning, mål? 
4. Kommer du no kvar i kävlimge kommun om 5 år? 
5. Ähh kom inte på mer;) kram

SVAR:
Din första fråga svarade jag på under Millas svar. :) På din andra fråga, så skulle jag nog inte offra mitt liv för någon idag. Den dagen jag får barn, så är svaret något annat! :)
Jag har inget direkt mål med min träning. Jag tränar av en del anledningar. För det första, så tycker jag det är roligt med träning! Det är en skön känsla att köra slut på sin kropp & svettas som en gris! Då vet man att man gjort bra från sig :) Jag tränar även för att jag mår bra av det, och det blir ju lätt ett beroende. Det vet ju kanske du också :) Just nu tränar jag bl a en hel del styrketräning, det som jag aldrig tyckt om tidigare. Men det är kul med synbara och mätbara resultat, och man skulle kanske kunna kalla det ett "mål"... men en synbart (lagom) tränad kropp är fint. :)
Kanske kommer jag bo kvar i Kävlinge om fem år, och om jag inte gör det så kommer jag nog inte bo mer än precis nån mil ifrån då jag gillar närheten till familjen & vännerna. :)
 
Bella

Vilka tre egenskaper är för dig viktigast hos en man? Vilken kroppsdel attraheras du mest av hos en man? ;) Vilka är dina tre bästa egenskaper? :)Om du fick ta med dig tre saker till en öde ö vilka saker skulle det då vara? Materiella ting alltså :)

SVAR:
Haha, typiskt dej Isa-Bea! Karlar! :) Tre egenskaper; han måste ha ett gott hjärta, dvs att han är snäll & omtänksam. Jag gillar humor, det är viktigt att få varandra att skratta & att kunna skratta tillsammans. Sista egenskapen... Svårt, det är för lite med tre egentligen. ;) Påhittig! Han ska kunna det där med att hitta på stora som små idéer vilket inkluderar lite romantik & spontanitet. :)
Jag attraheras av en man som vet hur man uppskattar en kvinna! :) Givetvis är det ju bra när man träffar någon att han ser trevlig ut då det är det första man ser och det man attraheras av, men han behöver verkligen inte ha sex magrutor, vara solbränd & snygg som David Beckham. Verkligen inte.
MIna tre bästa egenskaper, jag svarade på en fråga där uppe om mina styrkor resp svagheter. Det är kanske inte samma sak... Så jag tar mina bra egenskaper här ;) Jag fick till mej för ett tag sedan att jag var väldigt bra på att lyssna på folk, höra ut dom och komma med motfrågor/råd. En bra samtalare/lyssnare. Så det får vara en egenskap: Att jag hör när jag lyssnar på människor, om man kan kalla det så. Jag är ansvarsfull. Den sista egenskapen är att jag är lojal.
Tre saker till en öde ö?! Busenkelt!! Det får blir iPhonen, solskyddsfaktorn & ciggen! Vad behöver man mer på en öde ö? ;)

Gjort lite nytta!

Skönt med en ledig fredag! :)
 
Idag har jag hunnit med 1,5h på gymmet, tvättat 3 maskiner tvätt & städat hela lägenheten! Så NÖJD, och så gott här luktar nu här hemma!
 
Ja, just det... Hann faktiskt med en snabb kopp kaffe tillsammans med Bella också som tittade förbi innan hon skulle till jobb! Trevligt! :)
 
Ikväll blir det slapp i soffan, jobb imorgon bitti. Jäkla jobbhelger. ;) Jag vill också va ledig på helgerna!

Denna torsdag ❤ :)

Dagen har bjudit på:

* jobb
* cardioträning
* lagat god middag - stekt falukorv, ägg & egengjord spenatstuvning! (Det ni!)
* Varit hos Ann & Nathaniel för flyttpackning & kaffe :)

Imorgon är jag ledig, så nu hoppas jag det finns nåt sevärt på den där "burken" innan man ska krypa ner i sängen! :)

Pussen




Dags för.... FRÅGESTUND! :) :)

Snabb Shoppingrunda :)

Och hem kom jag med 2 påsar!

Ett par skor, och en tunika! Blev även hårsnoddar, då dom inte håller för evigt... Btw, nån som vet var man kan köpa tunna snuddisar UTAN metallgrejen?


Veckans Träning (Förra veckan) ;)

Jag har varit dålig på att uppdatera, jag är det emellanåt. Vet inte om ni bryr er om min träning förstås, men min blogg är ju en sorts "dagbok" för mig själv dessutom. :)
 
 
MÅNDAG:
* 60 min Kettlebell
* 10 min Crosstrainer
 
TISDAG:
* 45 min Powerwalk (5,57 km)
 
ONSDAG:
* 10 min löpband (powerwalk) 1,25 km
* 60 min Styrketräning
 
TORSDAG:
VILA
 
FREDAG:
* 45 min Crosstrainer
* 15 min H.I.I.T program på Crosstrainer
 
LÖRDAG:
* 25 * 5 Situps
* 45 min Powerwalk (5,56 km)
 
SÖNDAG:
* 45 min Powerwalk (5,5 km)
 
Total tid: 335 Minuter

Söndags... Bus!! :))

Söta unge!! Goa vän!!

Ikväll blev det en efterlängtad träff med min söta Ann & hennes fina Nathaniel.

Jag blev inbjuden på middag... Hette det. Det slutade med att jag fick laga maten själv. Inte nog med det, lägligt nog skulle Nathe duscha efter maten, så jag blev lämnad med all disk oxå! Haha ;) Hemmalagad carbonara, så gott & enkelt! Lärde jag mig det också :)

Jag har även blivit hoppad på, pussad på, kramad & Gud vet allt!? Ja inte av Ann, men av Nathe! :) Ann säger att han saknat sin Betty (det är jag det, han kan inte säga Becci)... Får väl tro på det! :)

Tack fina underbara ni för ikväll!
Jag älskar Er!! ❤
Hoppas vi kan ses snarast igen!! :)




Vackert!

Hösten är fin när det är fint väder, annars är det en tråkig årstid.


Gott kaffe!!

Igår fick jag en kaffe maskin av min mormor som hon haft hemma ett tag men inte använt. Jag tänkte, äsch jag tar hem & testar den i alla fall.

Jag kan ju säga att mitt morgonkaffe var väldigt, väldigt gott! Utanpå står det att kaffearomen kommer fram, och det vill jag lova att den gjorde. Godaste kaffet jag druckit på länge!

Jag tror min vanliga bryggare fått lite konkurrens här hemma ;)


Landskrona nästa!

Ont i ryggen

Dom sista tre dagarna har jag haft ont i svanken. Tror det är en jävla maskin uppe på gymmet som orsakat det...

Igår försökte jag med stretching, komma fram med bäckenpartiet och gick och la mig med tigerbalsam.

Skulle upp och träna idag, men får bli en vanlig promenad/powerwalk tror jag. Dumt att utmana ödet idag.

Ikväll är det kalkonmiddag i Landskrona. Fint som snus! :)

Torsdag.. (Snart HELG!)

Som jag anade igår kväll, så var det segt att komma upp ur sängen imorse. Så snacka om att bli glad för att ha en 13-tur idag... Jag som ytterst sällan slutar tidigt! Kommer faktiskt inte ens ihåg när jag gjorde det sist...!
 
Efter jobb blev det fika, kaffe & flabbande hemma hos Sara :) Spontant, idag igen! Sånt gillas! Tack gumz för inbjudan! (Får kanske snart köpa med mej ett pkt knäcke, och varför inte en bal med toalettrullar?! ;) )
 
Hade lite funderingar på att sticka o träna ikväll, men kände att jag var trött, omotiverad och jag har råd att unna mej en vilodag trots att samvetet säger nåt annat. Så istället har jag diskat undan min disk, dammsugat över, planterat om en blomma och sen lagade jag lite middag också. Enkelt, spagetti o köttfärssås. Men det är nåt av det bästa som finns! Två matlådor blev där också, alltid bra att ha i frysen. :)
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe, och därefter blir det duschen. Jag såg att dom visade en av Twilight filmerna på tv ikväll. Om jag orkar hålla mej vaken, så blir det nog att jag intar soffläge & tittar på den! :))
 
Snart helg..!! LÄNGTAR :)
 

Jahaja!

Igår kväll stack jag hem till Sara & Jimmy. Det blev tv tittande & tjejsnack med gott fruktsnacks! Givetvis kaffe också... Kaffet kan man inte vara utan! :) Kom hem senare än tänkt, så hoppas du inte är alltför trött & seg idag gumman! ;)

Idag har jag haft sovmorgon, min tredje på raken. Varit å gymmat nyligen, så nu ska jag slänga mig i duschen & sen laga lite mat. Börjar jobba 15,15. Mycket att hinna på 1,5h men det ska nog gå! :)

Kommer nog vara segt att komna upp imorgon bitti... :-/

Ha en bra onsdag!


Det var denna dagen!

Nu är min jobbhelg äntligen över! Avslutade den med att jobba kväll idag, rätt så skönt. :)
 
Annars har jag hunnit med träning i förmiddags & fått tvättat undan alla kläder. Hann till och med laga middag och äta den innan jag stack till jobb. Det ni!
 
Ibland undrar jag hur förvirrad jag är... Som idag! Kommer ner till tvättstugan, och på bänken där nere ligger nån handduk, lite strumpor och min vita favorit tröja!! Då har det legat där sen jag tvättade sist! Jag har alltså glömt det i maskinen!? Jag har inte ens kommit på det, eller saknat kläderna. Haha, sjukt! Men glad blev jag för att allt var kvar i alla fall.
 
Imorgon är det tisdag, och inga direkta planer. Får se vad jag känner för helt enkelt imorgon! Skönt med såna dagar, när man tar allt som det kommer! :)
 
Sov gott, för det tänker jag göra! :o)

Veckans Träning

Måndag:
17 min Crosstrainer 5,44 km
60 min Styrketräning
 
Tisdag:
45 min PowerWalk 5,5 km
 
Onsdag:
10 min PowerWalk på Löpband 1,1 km
75 min Styrketräning
 
Torsdag:
VILA
 
Fredag:
20 min PowerWalk på Löpband 2,2 km
60 min Styrketräning
 
Lördag:
VILA
 
Söndag:
48 min Powerwalk 5,68 km
 
 
Total tid: 335 minuter
 

Helgen är officiellt över... Snart!

Det har varit jobbhelg för denna damen. Tjoho! Men har gått rätt bra & ganska smärtfritt :) Det var bara idag jag var trött & snurrig, men det ordnade upp sig i halvlek! ;)

Igår kväll var jag nere hos mamma; kalas för henne & Robban! Mamma fick sin present men Robin får vänta så snällt tills han fyller år :) Trevlig kväll med god mat & tårta! Jag har två underbara bröder... Jag visste i och för sig det redan, men jag blev ännu mer klok på det igår :)

Idag hade jag tänkt mig gymmet efter jobb, men så fint väder ju! Tog en skön kvällspromenad istället & jag piggnade till ordentligt minsann!

Imorgon jobbar jag kväll, ska bli skönt med lite sovmorgon :)

Ha en bra kväll :)


Bra ledig dag!! ❤

TGIF!? ;) Haft en superbra dag, verkligen! Ledig som jag varit! :)

I fm stack jag ner & körde ett styrkepass på gymmet! Lätt bästa passet denna veckan; taggad som tusan! ;) Blev dusch på gymmet & sen hem till Bella där jag tillbringade hela eftermiddagen. Jag blev bjuden på god lunch/middag & sen blev det givetvis en del kaffe ;)

När Bella körde till jobbet, så bestämde jag mig för en shoppingrunda! :) Måste haft rätt byxor på mej ;) 1100 spänn slutade det på! Kul när man hittar saker! Men bestämde mig att det var dags att lägga lite pengar på mig själv för en gångs skull! Klart jag shoppar, men jag shoppar inte ofta... Handlar väl mest om tid, ork & motivation där!

Nä, nu återgår vi till X Factor här ;) Ha en trevlig fredags kväll!


Torsdagsmys :)

Idag blev det jobb till 14, skönt! Annars har jag mestadels långa dagar till 15.30. Dagen flöt på bra, skönt att det verkat lugna sig lite. Känner att man har koll på läget & magkatarren har hållt sig borta! Peppar, peppar! :)

Efter jobb blev det ett besök hos Sara! :) Vi skulle setts ikväll egentligen, men lite change of plans kom emellan! Och det blev nog bättre såhär för oss tröttisar! ;) Fyra härliga timmar! Uppskattade & betydande :)

Inom ICA på hemvägen, skulle ha mjölk... Blev en del mer. Attans, kunde jag väl anat! ;)

Härlig ledig dag att vänta imorgon..!! :o)


Välkommen till min Värld! ♥

En blogg om allt som hör livet till :)

RSS 2.0